Kylie Jenner / Foto: Instagram
Divertisment

Kylie Jenner / Foto: Instagram

Kylie Jenner și Timothee Chalamet au fost văzuți împreună pentru prima dată. Vedeta și-a petrecut timpul acasă la celebrul actor

Relația dintre Kylie Jenner și Timothee Chalamet devine tot mai serioasă. Sora lui Kim Kardashian, în vârstă de 25 de ani, și actorul american, în vârstă de 27 de ani, și-au petrecut timpul împreună, bucurându-se de vremea frumoasă și savurând băuturi răcoritoare în curtea casei starului de la Hollywood. 

Tânăra afaceristă și actorul din „Call Me By Your Name” au fost fotografiați împreună pentru prima dată de când s-a aflat că formează un cuplu. Cei doi nu au fost totuși singuri, ci alătur de ei s-a aflat și Kendall Jenner, sora mai mare a lui Kylie, dar și sora lui Timothee, actrița Pauline Chalamet. 

Citește și: Kylie Jenner, cea mai sinceră dezvăluire. Motivul pentru care vedeta își regretă operațiile estetice: „Nu vreau ca fiica mea..”

Toți patru au socializat și au râs în timp ce pregăteau un grătar în curte. Imaginile sunt dovadă că relația dintre Kylie și Timothée a trecut la nivelul următor, petrecându-și timpul în familie. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kylie purta o ținută lejeră formată din colanți negri, un top negru și o geacă din piele, pe care a asortat-o cu cizme de călărie. Se pare că vedeta din „Kardashians” a fost deranjată de vremea călduroasă, astfel că, ulterior, aceasta și-a schimbat topul negru cu un tricou colorat, iar cizmele au fost înlocuite cu o pereche de papuci comozi. 

Este pentru prima dată când cei doi sunt văzuți împreună și, cu toate că un apropiat al acestora a încercat să ascundă relația dintre ei, declarând pentru Page Six că lucrurile „nu sunt serioase” între ei, paparazzi au demonstrat că sentimentele dintre ei sunt cât se poate de reale. CEO-ul Kylie Cosmetics și-a petrecut multe zile la rând la casa actorului, stârnind chiar speculații cu privire la faptul că s-au mutat împreună. 

Primele zvonuri despre relația lor au apărut atunci când cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant, după ce sora lui Kim Kardashian a fost văzută singură la festivalul Coachella.

Citește și: Momentul când Timothee Chalamet sparge o cameră în timpul unei filmări. Imaginile cu actorul sunt virale

„Lui Kylie îi place să iasă cu Timothee. Este foarte distractiv pentru ea, asta pentru că el este diferit de toți cei cu care a avut o relație până acum. Totul acum este nou și incitant pentru Kylie și se distrează foarte mult”, a declarat un apropiat al vedetei pentru Entertainment Tonight.

Relația celor doi vine la câteva luni după ce a apărut vestea că Jenner, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit de Travis Scott, cu care are doi copii, pe Stormi, în vârstă de 5 ani, și pe Aire, în vârstă de 15 luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri