Kylie Jenner/ Profimedia
Divertisment

Kylie Jenner/ Profimedia

Kylie Jenner, cea mai sinceră dezvăluire. Motivul pentru care vedeta își regretă operațiile estetice: „Nu vreau ca fiica mea..”

Kylie Jenner a făcut cea mai sinceră dezvăluire din viața sa. Vedeta a afirmat, cu lacrimi în ochi, că cel mai mare regret al ei este că s-a operat. 

Noul trailer al reality show-ului „The Kardashians” o arată pe Kylie într-un moment vulnerabil din viața ei, atunci când recunoaște că regretă toate operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Ea susține că nu vrea ca fiica ei să ajungă să facă același lucru. 

În cel mai recent interviu al său, Kylie a declarat că singura modificare pe care și-a făcut-o a fost la buze, însă un medic estetician a dezvăluit că tânăra miliardară a apelat la bisturiu mai mult decât vrea să recunoască. 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”

În timp ce vorbea despre Stormi Webster, fiica ei în vârstă de cinci ani, pe care o împarte cu Travis Scott, vedeta s-a emoționat și a recunoscut că își regretă toate intervențiile estetice. „Nu vreau ca fiica mea să facă lucrurile pe care le-am făcut eu. Mi-aș dori să nu fi atins niciodată nimic de la început”, a declarat Kylie Jenner

Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și pune filler în buze, susținând că a fost întotdeauna o persoană încrezătoare, însă buzele au fost mica ei nesiguranță”.

Citește și: Ce a determinat-o pe Kylie Jenner să-și mărească buzele. A făcut primele intervenții la doar 17 ani

„Cred că o mare concepție greșită despre mine este că m-am operat atât de mult pe față și că eram o persoană nesigură. Chiar nu eram! Da, îmi plac buzele pline și mi-am dorit buze mai voluminoase, dar încă de mică am fost întotdeauna cea mai încrezătoare persoană din cameră. Am avut o problemă cu nesiguranța din cauza buzelor, așa că am apelat la fillere și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Nu regret. Dar întotdeauna am crezut că sunt drăguță”, a spus vedeta de reality într-un nou interviu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri