REVOLVE Desert House - Day 2
Divertisment

Kylie Jenner se implică în lupta adolescenților cu cancerul

Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, gest impresionant pentru bolnavii de cancer. Ce a făcut cea mai tânără miliardară

Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, este celebră pentru aparițiile extravagante, însă în spatele acestei imagini se ascunde un om cu suflet mare, dovadă fiind faptul că aceasta s-a implicat în lupta adolescenților cu cancerul.

Kylie Jenner are doar 23 de ani, însă reușește să facă bani din contractele de imagine pe care le are cu diferite branduri, precum și din compania de makeup pe care o deține. Tocmai de aceea, de curând, ea a donat nu mai puțin de 500.000 de dolari pentru a ajuta la construirea unui nou spațiu de relaxare la Spitalul de Copii Monroe Carell din Nashville, SUA.

Citește și: Kylie Jenner, apariție electrizantă într-un body cu imprimeu galactic. Doar geanta purtată valorează peste 9.000 de dolari

Astfel, banii donați de Kylie Jenner, alături de cei oferiți de rockerii Roger Daltrey și Pete Townshend vor fi folosiți pentru a construi un nou spațiu de relaxare în spital, acesta fiind realizat de dragul lui Harry Hudson, un prieten apropiat de-al lui Kyle.

Harry Hudson se numără printre cei mai buni prieteni ai lui Kylie. În 2013, el a fost diagnosticat cu limfomul Hodgkin, iar în timpul tratamentului, sora cea mică a lui Kim Kardashian i-a fost alături. Ulterior, acesta și-a înființat propria organizație de caritate pentru tinerii care suferă de cancer, numită ”Hey, I'm Here For You”.

”Sunt recunoscător pentru prietenia cu Kylie și pentru impactul pe care l-a avut în viața și în călătoria mea cu cancerul. Ea a fost mereu alături de mine, iar acum, împreună, ne dorim să ajutăm tinerii care luptă cu această boală.”, a declarat tânărul.

Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din istorie

În urmă cu doi ani, Kylie Jenner a fost declarată cea mai tânără miliardară din istorie. Model, antreprenor şi personalitate TV americană, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, a făcut avere din compania de cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a înfiinţat-o în urmă cu trei ani şi care a generat, doar în ultimul an, venituri din vânzări de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.

Citeşte şi: Cine este mama celei mai bogate bloggerițe din lume. Marina are 59 de ani, a trecut printr-un divorț dureros și este extrem de frumoasă

”Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoaşterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr”, a declarat Kylie Jenner pentru Forbes.

La doar 21 de ani, Jenner a depăşit pragul de 1 miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani, potrivit BBC, citat de News.ro.

Citeşte şi: Fiica Madonnei, pe urmele mamei sale. Imaginile care demontreaza că Lourdes este la fel de îndrăzneață și atrăgătoare

Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé. Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (28 de ani), cu care are o fetiţă de un an şi o lună, născută în februarie 2018, după o sarcină ţinută în secret.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri