kylie jenner (1)
Divertisment

Kylie Jenner, Foto: Instagram

Kylie Jenner, surprinsă în timp ce se relaxa în jacuzzi la miezul nopții. Imaginile au strâns milioane de vizualizări pe Instagram

Kylie Jenner și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat mai multe fotografii pline de senzualitate. Tânăra antreprenoare din SUA și-a expus formele voluptoase într-un costum de baie negru, în timp ce se bucura de o baie într-un jacuzzi la miezul nopții. 

Fotografiile lui Kylie au strâns milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii, fanii fiind uimiți de silueta acesteia. Într-una din imagini, vedeta purta un costum de baie negru, din piele, care i-a pus în evidență formele de invidiat, peste care și-a pus un halat alb. Din cauza vremii de afară, Kylie și-a completat look-ul cu o pereche de cizme îmblănite și nu a uitat nici de ochelarii de soare negri. 

Kylie Jenner/ Profimedia
Kylie Jenner/ Profimedia

Citește și: E sosia lui Kylie Jenner, dar s-a săturat să fie criticată: ”Oamenii mă opresc pe stradă și îmi reproșează că m-am operat!”

Într-o altă postare, Kylie s-a fotografiat într-un jacuzzi, alături de sora ei Kendall, în vârstă de 27 de ani. Cele două s-au relaxat la miezul nopții în apa fierbinte, fiind înconjurate de aburi și zăpadă. 

Kylie Jenner și Kendall Jenner/ Profimedia
Kylie Jenner și Kendall Jenner/ Profimedia

Kylie Jenner este mamă  doi copii: „Am încredere în tot acest proces prin care trec”

Kylie a mărturisit de curând că nașterea celui de-al doilea copil, în februarie, i-a schimbat total felul în care își privea corpul și a remarcat că este „mai puțin stresată” de greutate și mai concentrată pe „energia ei feminină”. În timpul unui episod din The Kardashians, ea a spus: „Cu primul copil ai un șoc când vezi cum corpul tău se schimbă atât de mult. De data aceasta, nu mai simt deloc așa.”

Citește și: Kylie Jenner, într-o rochie mini din latex, mulată pe corp: Sunt mai puțin stresată acum din cauza greutății

„Poate din punct de vedere mental este mai greu, dar uitând-mă acum la corpul meu, am încredere în tot acest proces prin care trec. Sunt mult mai puțin stresată de kilogramele mele și de cum arăt, mă concentrez mai mult pe energia feminină și pe faptul că am născut un copil”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri