Kylie Jenner and Travis Scott walk hand in hand leaving after dinner at Craigs
Divertisment

Kylie Jenner. Profimedia

Kylie Jenner, într-o rochie mini din latex, mulată pe corp: Sunt mai puțin stresată acum din cauza greutății

Kylie Jenner este mult mai încrezătoare în felul cum arată, după ce s-a luptat cu depresia postnatală. Antreprenoarea de 25 de ani a recunoscut că este „mai puțin stresată” din cauza greutății după nașterea celui de-al doilea copil și mai concentrată pe „energia ei feminină”.

La cea mai recentă ieșire a ei în public, la o cină romantică împreună cu partenerul ei, rapperul Travis Scott, Kylie a purtat o rochie mini, neagră, din latex, mulată pe corp, și cizme asortate. Și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare.

Cei doi au apărut la restaurantul Craig's din West Hollywood ținându-se de mână.

Ulterior, Kylie a postat imagini purtând această ținută, pe conturile ei de Facebook și Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe Instagram, fotografiile au adunat peste 5 milioane de like-uri.

Kylie Jenner, mama a doi copii: Am încredere în tot acest proces prin care trec

Cuplul are doi copii: fiica Stormi, de 4 ani, și un băiețel al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Kylie a mărturisit de curând că nașterea celui de-al doilea copil, în februarie, i-a schimbat total felul în care își privea corpul și a remarcat că este „mai puțin stresată” de greutate și mai concentrată pe „energia ei feminină”. În timpul unui episod din The Kardashians, ea a spus: „Cu primul copil ai un șoc când vezi cum corpul tău se schimbă atât de mult. De data aceasta, nu mai simt deloc așa.”

„Poate din punct de vedere mental este mai greu, dar uitând-mă acum la corpul meu, am încredere în tot acest proces prin care trec.”

„Sunt mult mai puțin stresată de kilogramele mele și de cum arăt, mă concentrez mai mult pe energia feminină și pe faptul că am născut un copil”.

Vezi și: Anne Hathaway dovedește din nou că e „style icon”. Patru ținute super șic cu care a făcut furori la promovarea „Armageddon Time”

Etichete: kylie jenner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?