bruce willis, nepotica, rumer willis
Divertisment

Rumer, fiica cea mare a lui Bruce Willis, i-a dăruit acestuia prima lui nepoțică. / Foto: Instagram Demi Moore-Profimedia

L-a făcut bunic pe Bruce Willis și i-a adus în brațe cea mai mare bucurie. Fiica starului: "Ești cel mai amuzant, magic și fermecător"

Rumer Willis, fiica cea mare a lui Bruce Willis, a postat un mesaj emoționant și poze de suflet, din arhiva familiei, cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei. Actorul, care suferă de demență, a împlinit 69 de ani.

Bruce Willis este tatăl a cinci fiice, trei cu fosta soție, Demi Moore, și două cu actuala lui parteneră, Emma Heming Willis. Rumer, fata lui cea mare, are 35 de ani și în urmă cu 10 luni a devenit mamă. A adus-o pe lume pe micuța Louetta, mărind gașca feminină din familie. Bruce a devenit bunic, iar Lou s-a transformat în marea lui bucurie din ultimul timp. De altfel, într-o poză postată pe InstaStory de Rumer, Bruce apare în timp ce se joacă cu nepoțica, total fermecat de ea.

Citește și: Cea mai mare bucurie a lui Bruce Willis, de când suferă de demență, este unica lui nepoțică: "Fața i se luminează când o vede"

bruce willis si nepotica lui
Bruce Willis și nepoțica lui, Louetta / Foto: Instagram Rumer Willis

"Rumer vrea să se asigure că Louetta îl știe pe Bruce. Vrea ca el să fie implicat activ în viața fiicei sale. Au o relație foarte specială", a spus, recent, un apropiat al familiei.

Rumer Willis, imagini duioase cu tatăl ei

De ziua de naștere a actorului, fata lui a postat mai multe imagini de când ea era cam de vârsta Louettei, toate în compania tatălui ei.

Citește și: Tallulah și Scout, fetele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, la magazin ca la plajă. Și-au arătat costumele de baie cu nonșalanță

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Oh, tati, să fiu iubită de tine e așa un mare cadou. Ești cel mai amuzant, tandru, fermecător, talentat și magic. Răsfoind aceste fotografii în această dimineață, m-am umplut de recunoștință că am ales să ne petrecem împreună această viață. Sunt primul tău copil și uneori îmi doresc să fiu atât de mică încât să mă culcușesc la pieptul tău din nou, să râd și să te îmbrățișez. Iubirea pentru tine e atât de impregnată în oasele mele, încât nu știu cum mușchii mei le pot susține. Ești cel mai grozav tată la care aș fi putut spera. Îți mulțumesc pentru generozitatea ta, pentru glume, pentru inima ta. Lou te iubește atât de mult. La mulți ani, Daddio", a scris Rumer în dreptul caruselului cu imagini dragi și duioase.

Citește și: Fata lui tata. Cât de mult seamănă Rumer cu Bruce Willis. Fiica starului din „Greu de ucis”, fotografiată în cei mai scurți pantaloni

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri