Gisele Bundchen pose pour la campagne du bijoutier brésilien Viv
Divertisment

Gisele Bundchen. Profimedia

La 41 de ani, Gisele Bundchen poate defila liniștită alături de modele de 20 de ani. Brazilianca, spectaculoasă pe plajă în Costa Rica

La 41 de ani, Gisele Bundchen poate defila liniștită pe podiumul de modă alături de modele de 20 de ani. Frumoasa braziliancă arată impecabil și fără urmă de machiaj. Fotografii au surprins-o la o plimbare pe plajă în Costa Rica, însoțită doar simpaticul ei cățel. 

Se pare că Gisele și familia ei au plecat în vacanță la scurt timpu după anunțul făcut de soțul ei Tom Brady care a decis să se retragă din NFL.

Supermodelul și-a expus picioarele lungi într-o pereche de pantaloni minusculi din denim, o bustieră neagră și o cămașă albă. 

Evadarea lor tropicală vine cu doar câteva zile înainte cei cele două staruri să sărbătorească cea de-a 13-a aniversare a nunții.

Gisele și Tom s-au căsătorit pe 26 februarie 2009, la Santa Monica, într-o ceremonie pe care au organizat-o în doar 10 zile.

Met Gala "Camp: Notes on Fashion" in New York
Tom Brady and Gisele Bundchen arrive on the red carpet at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit "Camp: Notes on Fashion" at Metropolitan Museum of Art in New York City on May 6, 2019. Photo by /UPI,Image: 431368252, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

La începutul acestei luni, Tom s-a retras oficial după 22 de sezoane în NFL și șapte titluri Super Bowl.

Brady îi mărturisea lui Jim Gray, la SiriusXM, în ianuarie: „Nu este vorba întotdeauna despre ceea ce îmi doresc. Acum este despre ceea ce ne dorim ca familie.”

Sportivul a subliniat că datorează enorm familiei sale pentru sprijinul pe care i l-au oferit. „Ea merită ceea ce are nevoie de la mine ca soț, iar copiii mei merită ceea ce au nevoie de la mine ca tată”.

Bündchen și-a exprimat adesea îngrijorarea pentru siguranța soțului ei de-a lungul anilor și odată chiar l-a rugat pe vechiul coleg de echipă al lui Brady, Jay Feely, să-l convingă să se retragă, a declarat fostul jucător al NFL, pentru Sports Illustrated, în 2018. „Soția mea este cel mai mare susținător al meu. O doare să mă vadă lovit pe teren”, povestea Brady.

Vezi și:

Ea e Megan Fox a Italiei. Carolina Stramare, o regină a frumuseții de 23 de ani, se iubește cu Dusan Vlahovic, noul star de la Juventus

Etichete: gisele bundchen

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri