sharon stone discurs gq
Divertisment

Sharon Stone / Getty Images

La 61 de ani, Sharon Stone a recreat celebra scena din "Basic Instinct": VIDEO

Sharon Stone a acceptat premiul GQ "Woman of the Year" la Berlin, unde l-a rugat pe prezentatorul Billy Porter sa ii aduca un scaun pe scena pentru a recrea faimoasa scena din Basic Instinct.

Sharon Stone a stat picior peste picior, insa de data aceasta a insotit gestul cu un mesaj puternic despre imputernicirea sexuala.

"In urma cu douazeci de ani, eram pe un platou de filmare si regizorul meu m-a intrebat daca pot sa-mi dau jos lenjeria fiindca era vizibila la cadru si nu ar fi trebuit sa apara pe sticla. M-a asigurat ca nu ma voi expune", a amintit Stone. "I-am spus ca da, fara sa ma gandesc ca acel mic gest imi va schimba viata".

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Stone a continuat in discursul de la Gala GQ: "Felul in care, ca femeie, te imputernicesti sexual depinde doar de tine. Acea secventa mi-a marcat imaginea si nu intotdeauna in mod pozitiv. Si stiti ce am facut? Am ales sa o privesc cu respect. Ca femei, avem tot dreptul sa fim puternice in orice forma de sexualitate alegem. Si nimeni nu are voie sa ne ia acest drept.”

"Stau aici ca Femeie a Anului, nu ca individ. Sunt aici sa-mi manifest sustinerea fata de femei si mandria ca apartin acestui gen. Stau aici in harul, tandretea si demnitatea mea si vreau sa va spun ca mi-am castigat cu greu acest drept, dupa multa munca", a adaugat actrita.

Stone si-a incheiat discursul cu: "Vreau sa va multumesc ca m-ati ales sa fiu Femeia Anului deoarece a fost o perioada in care in ochii tuturor nu eram decat o gluma."

Stone a spus anterior ca s-a saturat sa vorbeasca despre acest rol, precizand ca priveste scena "ca pe o secventa dintr-un film pe care l-am facut acum 25 de ani. Altii privesc lucrurile altfel".

Vedeta a recreat anterior gestul celebru din "Basic Instinct" pentru editia din luna mai a revistei Vogue Portugalia, in care a dezvaluit ca a fost nevota sa se pozitioneze ca sex-simbol pentru a putea lucra ca actrita. Ea a precizat chiar ca "a planificat strategic" un pictorial in Playboy inainte de premiera filmului "Total Recall" din 1990.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri