Laura Cosoi/ Foto: Instagram
Divertisment

Laura Cosoi/ Foto: Instagram

Laura Cosoi a ales deja numele celui de-al patrulea copil. Actrița știe și sexul bebelușului: „L-am visat. Mi-a spus numele”

Laura Cosoi a dezvăluit că a ales deja numele celui de-al patrulea copil, în timp ce se află în trimestrul al doilea de sarcină. Actrița în vârsta de 42 de ani este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar cei doi au deja trei fetițe: Rita, Vera și Lara.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a dezvăluit că numele celui de-al patrulea copil i-a fost sugerat într-un vis. „L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit ea.

Citește și: Laura Cosoi, lăudată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la un an de la a treia naștere: "Superbă, fără fițe, fără Botox"

De asemenea, într-un interviu recent pentru Click, Laura a confirmat că știe deja sexul celui de-al patrulea bebeluș, dar a decis să păstreze acest lucru un secret pentru moment. „Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat vedeta.

Întrebată despre experiența de a crește trei fetițe, Laura a menționat că are sprijinul soțului său și al socrilor în această perioadă, mai ales că este implicată în numeroase proiecte. „Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și «Nu», nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, a adăugat ea.

Laura Cosoi și-a pierdut mama cu doar câteva zile înainte de Crăciun

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Laura Cosoi a trecut prin momente delicate, întrucât mama ei s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe rețelele sociale, fără a oferi însă alte detalii privind cauzele decesului.

Actrița, care este mama a trei fete, a dezvăluit că femeia care i-a dat viață s-a stins din viață.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul. Mami, te iubim dincolo de viața asta. Ești în inima noastră”, a fost mesajul postat în dreptul unor fotografii în care aceasta apare lângă mama și sora ei.

Citește și: Laura Cosoi, cuvinte de dor și durere pentru mama pierdută acum câteva zile: "Repet cuvântul 'mama' la nesfârșit…"

Mesajul actriței a venit la doar câteva zile de când fanii ei s-au arătat îngrijorați de faptul că nu a mai postat nimic pe rețelele sociale.

„Suntem bine, mulțumim. Nu am mai reușit să postez de câteva zile pentru că în această perioadă îmi place să fiu în offline. Pregătim Crăciunul în avans, întâlnirile cu prietenii, serbările copiilor, bagajele pentru vacanța la cald. Gânduri bune către voi”, scria ea atunci.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?