laura-cosoi
Divertisment

Laura Cosoi și-a împărțit admiratorii de pe Instagram în două tabere. / Foto: Instagram

Laura Cosoi și-a împărțit fanii în două tabere cu cea mai provocatoare imagine din ultimul timp. Cum a reacționat la criticile primite

Din august 2020, Laura Cosoi este mamă de două fetițe, iar activitatea ei s-a concentrat asupra minunilor din viața sa, Rita și Vera. De multă vreme, actrița nu a mai postat pe rețelele sociale o imagine sexy, iar când a făcut-o, a stârnit adevărate controverse.

Este și cazul unei fotografii pe care blonda a pus-o pe Instagram, în care își arată silueta recăpătată cu succes la mai puțin un an de când a născut a doua oară. Laura s-a pozat într-un studio foto, într-o ținută care a lăsat la vedere multă piele și care a dus la "războaie" în rubrica de comentariii. Îmbrăcată într-un body alb, cu o bluză de trening legată strengărește în talie, Laura și-a arătat picioarele frumoase, însă oamenii au observat altceva.

Citește și: Laura Cosoi, transformare spectaculoasă după două nașteri: “Mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Val de comentarii după postarea Laurei Cosoi

Mulți s-au grăbit să o critice, crezând că nu poartă lenjerie intimă: "Singura care era mai decentă..."; "Nu ai nimic pe tine"; "Eu te apreciez foarte mult, dar poza asta nu te caracterizează și nici nu te avantajează", au scris câțiva dintre cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

Citește și: Laura Cosoi, imagine îndrăzneață pe Instagram. Fanii au apreciat să o vadă pe mămică și în această ipostază

Bineînțeles, au existat și destui care s-au grăbit să o apere și să o aprecieze. "Femeie de success, mama a două fetițe superbe, femeie mândră de un corp tonifiat la care a lucrat. Unii oameni chiar nu știu să facă diferența între indecență și un corp tonifiat!" ; "Vă roade invidia. Este o femeie frumoasă, curajoasă și puternică. Apreciați și lăsați critica specifică româncelor. Bravo, Laura! Fă ce știi și ignoră tot ce este rau și urât în jurul tău", i-au transmis cei care nu au văzut nimic deplasat în imaginea postată, ci doar o femeie frumoasă și sigură pe ea.

Cum a reacționat Laura Cosoi după criticile primite

După criticile primite în comentarii, Laura Cosoi a revenit pe Story cu mai multe poze și lămuriri:

“Nu înțeleg de ce oamenii se scandalizează că sunt într-un body? Da, da aveam și chiloți pe mine, că body-ul este cu tot cu chilot. Și oamenii se scandalizează, dar dacă ești la mare în costum de baie nu mai e o problemă? Mă amuză foarte tare (…) În concluzie, trebuie să postez mai multe poze de genul, că oamenii s-au dezobișnuit să mă vadă și așa, că eu sunt și așa. Genul asta de poze există în telefonul meu, dar nu apuc să le postez”, a spus Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?