laura cosoi
Divertisment

Laura Cosoi, imagini needitate în lenjerie intimă din timpul sarcinii. Cum au reacționat fanii

Laura Cosoi are două fetițe superbe și și-a revenit spectaculos după ultima sarcina. Vedeta și-a recăpătat silueta și și-a etalat formele de curând în vacanța din Maldive. Laura a ajuns un model de inspirație pentru multe mămici din România, care îi urmăresc cu atenție postările de pe rețelele de socializare.

Vedeta a stârnit însă un val de reacții controversate după ce a postat câteva imagini de la începutul celei de-a doua sarcini. Laura Cosoi s-a fotografiat în camera de hotel, în lenjerie intimă, cu burtica abia zărindu-se. Fanele sale au fost impresionate de imaginile intime, însă foarte mulți au criticat-o pentru că s-a expus astfel.

“Camera de hotel, Constanța. Februarie 2020 în plin turneu cu spectacolul “Barza domnului ministru”. Eram însărcinată cu Vera, dar nu spusesem. Voi urca din nou pe scenă mâine, 12 februarie, doar că o am pe Vera în brațe. Emoție pură!”, a scris Laura pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

“Ce-mi place cum arăti! Un corp de femeie neoperată, un corp de mamă de un copil și viitoare mamă de doi copii. O să ajungem să admirăm la muzeu un corp normal de femeie. Eu una sunt sătulă de dosuri umflate cu pompa, mijlocele de viespe, buze cu care poți să desfunzi toaleta și putreziciune a sufletului. Felicitări Laura, felicitări că nu ai căzut pradă plasticului și botoxului!”, i-a scris o admiratoare.

VEZI SI: Anamaria Prodan, look excentric într-un bar din Dubai. Motivul pentru care a atras toate privirile curioșilor

Deși este o practică obișnuită pentru vedete să posteze imagini sexy din timpul sarcinii pe rețelele de socializare, motiv de mândrie pentru orice viitoare mămică, unii fani au găsit pozele Laurei nepotrivite pentru Instagram. Aceștia i-au reproșat că imaginile sunt mult prea intime și trebuiau păstrate pentru colecția personală.

VEZI SI: Cum arată Jennifer Lopez după ce a optat pentru o tunsoare pixie. Fanii, înnebuniți: ”Radiezi, ești frumoasă!”

“Acestea ar trebui să rămână niște poze și amintiri, de suflet, personale....sunt momente în viață când trebuie să faci o diferență între personal și public...părerea mea. Eu cred totuși că acestea sunt fotografii prea personale pentru a le arată tuturor”, au scris fanii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri