Laura Cosoi in Maldive
Divertisment

Laura Cosoi, în costum de baie la 6 luni de la naștere. Fanii, impresionați de fotografia needitată a vedetei

Laura Cosoi și-a impresionat fanele cu forma fizică excepțională în care se află la jumătate de an după a doua naștere. Aflată cu familia în Maldive, Laura le arată fanilor imagini din vacanța lor de vis.

La 39 de ani, vedeta a pozat într-un costum de baie întreg, negru, iar fanele i-au apreciat postarea needitată. “Apreciez naturalețea și needitarea. Ești minunată", i-a scris o admiratoare.

VEZI SI: Antonia și-a etalat picioarele super tonifiate într-o ședință foto. Cum arată corpul ei după 5 ani de sport intens

Laura Cosoi
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

"O imagine sublimă! O ținută atât de suavă. Laura, ești o femeie frumoasă, o mama împlinită”, i-a mai scris o admiratoare.
Majoritatea fanelor au remarcat că vedeta a slăbit considerabil și au întrebat-o ce dietă ține. “Am să scriu pe blog despre alimentația din perioada asta cu alăptatul”, le-a răspuns Laura.

VEZI SI: Lili Sandu și-a recăpătat silueta de model de 6 luni de la naștere. A luat 23 kg în sarcină, dar acum arată perfect

Vedeta și-a luat și fetițele în Maldive, pentru a se bucura de soare și plajă. “Nu sunt genul jucăuș de părinte, dar uneori mă surprind dansând, inventând versuri pentru melodii, citind povesti pe diferite voci. Lângă ele mă simt iar copil și uneori îmi prinde tare bine să nu mă iau prea în serios”, a spus Laura Cosoi pe Instagram.

VEZI SI: Vacanțe exotice 2021. Unde poți merge la plajă la început de an - Zanzibar si Maldive, noile destinații preferate ale românilor

Etichete: laura cosoi , maldive

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri