Lili Sandu1235
Divertisment

Lili Sandu și-a recăpătat silueta de model de 6 luni de la naștere. A luat 23 kg în sarcină, dar acum arată perfect

În august 2020 Lili Sandu devenea mămică la 41 de ani: aceasta aducea pe lume un băiețel superb, pe nume Thomas Jay. Vedeta nu a ascuns câte kilograme a luat în timpul sarcinii: cu o lună jumate înainte să nască ea avea cu 18 kilograme în plus, ajungând la final cu un surplus de 23.

Spre deosebire de alte vedete care își doresc să își recapete silueta în timp record, Lili Sandu nu s-a stresat prea tare din acest punct de vedere. Însă la jumătate de an de la naștere, vedeta arată spectaculos. Aceasta a dat jos treptat kilogramele acumulate, iar acum are din nou siluetă de top model.

Lili Sandu

Lili Sandu s-a fotografiat acasă într-o pijama super sexy, care i-a pus în valoare corpul. “Ești superbă! Să arați atât de bine la vârsta ta este un mare bravooo!!!!”- i-au scris fanele.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

VEZI SI: Irina Shayk e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nici sora ei nu e mai prejos. Cum arată Tatiana

Lili Sandu, emoții cu bebelușul după naștere

Lili Sandu a dezvăluit că bebelușul a avut un icter destul de grav la naștere, însă cu ajutorul medicilor s-a însănătoșit după 8 zile de stat la lampă. ”La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ doctorul neonatolog şi-a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mama”, povestea Lili Sandu.

VEZI SI: 10 diete cu care să slăbești în 2021. Trendurile alimentare după care să te ghidezi în noul an

Etichete: silueta , slabit , lili sandu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri