Jeff Bezos și Lauren Sanchez
Divertisment

Jeff Bezos și Lauren Sanchez / Profimedia Images

Lauren Sanchez, partenera lui Jeff Bezos, surprinsă purtând un inel cu diamant. Omul de afaceri ar fi cerut-o de soție

Vestea că Jeff Bezos a divorțat de soția lui a surprins pe toată lumea, însă relația pe care o are cu Lauren Sanchez pare să devină tot mai serioasă, mai ales că aceasta a fost surprinsă purtând un inel cu diamant, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora fondatorul Amazon ar fi cerut-o deja de soție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au dezvăluit că au o relație în urmă cu doi ani de zile, la scurt timp după ce acesta a divorțat de soția lui. Acum, însă, aceasta a fost surprinsă purtând pe deget un inel cu diamant sub formă de inimă.

Cum arată fiicele lui Sylvester Stallone. Cele trei se bucură de succes pe rețelele sociale și au moștenit frumusețea mamei lor

Îmbrăcată în pantaloni cu imprimeu floral și într-un crop top, Lauren Sanchez și-a etalat mândră inelul cu diamant, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora fondatorul de la Amazon ar fi cerut-o de soție.

Această apariție vine la doar o lună de zile de când Jeff Bezos a declarat că va pleca în spațiu. la bordul primei nave lansate de compania sa aerospațială, Blue Origin, a anunțat luni miliardarul american, citat de Reuters și CNN.

„Încă de când aveam cinci ani am visat să călătoresc în spațiu. Pe 20 iulie voi face acea călătorie cu fratele meu”, a declarat Bezos într-o postare pe Instagram.

Rita Ora, imaginea perfecțiunii în costum de baie. Cântăreața și-a etalat abdomenul perfect, iar fanii au reacționat: ”Ești uimitoare!”

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au dezvăluit că formează un cuplu în 2019, când acesta era încă căsătorit cu Mackenzie Scott, de care a divorțat după 25 de ani de căsnicie.

Jeff Bezos este una dintre cele mai bogate persoane din lume. Potrivit Forbes, averea lui se ridică la peste 186 de miliarde de dolari.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, divorțuri cu scandal

La vremea când s-a aflat că Lauren și Jeff sunt împreună, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente hollywoodiene. Sanchez și Whitesell erau soț și soție din 2005, dar ar fi locuit separat când a fost făcută publică relația pe care ea o avea cu Bezos.

Potrivit tabloidelor, MacKenzie știa de aventură când a izbucnit scandalul. Familia Whitsell ar fi fost apropiată de Bezos, iar cele două cupluri locuiau aproape unul de celălalt, în Seattle.

VEZI SI:Cum arătau miliardarii și miliardarele lumii înainte  se îmbogățeascăSchimbările venite odată cu banii

După finalizarea divorțului care a transformat-o pe MacKenzie într-una din cele mai bogate femei ale lumii, Sanchez și Whitesell au depus și ei actele de separare. Procesul s-ar fi terminat în octombrie.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului a fost finalizat.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri