Rita Ora
Divertisment

Rita Ora, într-un costum de baie inedit/ Getty Images

Rita Ora, imaginea perfecțiunii în costum de baie. Cântăreața și-a etalat abdomenul perfect, iar fanii au reacționat: ”Ești uimitoare!”

Rita Ora, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, se mândrește cu un trup perfect, fapt pentru care nu ratează nicio ocazie pentru a și-l etala în toată splendoarea.

De curând, celebra cântăreață a făcut publice imagini inedite în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, etalându-și astfel silueta perfectă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Aflată în Los Angeles, cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a profitat de vremea frumoasă și a îmbrăcat un costum de baie minuscul, ce i-a pus în valoare formele perfect tonifiate.

Citește și: Rita Ora, irezistibilă într-un costum de baie decupat. Cum arată corpul vedetei fără niciun filtru

Evident, imaginile inedite i-au adus mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Abdomenul ăla...”, ”Atât de frumoasă!”, ”Ești frumoasă!”, ”Arăți senzațional!”.

Rita Ora va apărea în noul sezon Vocea Australiei alaturi de Keith Urban, Jessica Mauboy și Guy Sebastian.

Citește și: Rita Ora, apariție irezistibilă într-o rochie transparentă. Fotografiile au făcut furori pe Instagram

"Sunt foarte recunoscătoare că am fost invitată aici să fac parte din The Voice Australia anul acesta. Abia aștept să pot îndruma talente uimitoare", a declarat cântăreața.

Etichete: costum de baie , rita ora , fani

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri