Lauren Sánchez și Jeff Bezos
Divertisment

Lauren Sánchez și Jeff Bezos / Getty Images

Lauren Sánchez, primele declarații despre relația pe care o are cu miliardarul Jeff Bezos: ”Mă inspiră în fiecare zi!”

Relația dintre Lauren Sánchez și Jeff Bezos, fondatorul Amazon, pare să fie din ce în ce mai serioasă, iar acum fosta jurnalistă a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește, explicând că omul de afaceri a schimbat-o foarte mult.

În vârstă de 53 de ani, fosta jurnalistă a vorbit despre relația pe care o are cu Jeff Bezos, în vârstă de 59 de ani, precizând că este o inspirație pentru ea, iar felul în care râde o amuză complet.

Citește și: Jeff Bezos s-a mândrit cu iubita lui la un eveniment. Lauren Sanchez, într-o rochie roșie ca focul, mulată perfect pe trupul sculptat

”Când l-am auzit râzând prima dată, am fost ceva de genul: ”Ce? Ce e ăsta? Acum îl iubesc”, a spus ea, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la revista WSJ.

”E foarte fericit, mă inspiră în fiecare zi, mă ajută să fiu o persoană mai bună în fiecare zi, este cel mai tandru bărbat pe care-l cunosc”, a mai spus ea.

jeff bezos si lauren sanchez
Iubita lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez, a furat toate privirile la premiera din Londra a seriei de un miliard de dolari, "The Lord of the Rings: The Rings of Power". / Foto: Profimedia

Bezos și Lauren Sánchez au început să iasă împreună în 2019, însă aceștia au ales să-și păstreze secretă relația, până când au divorțat oficial de foștii lor parteneri.

Citește și: Cum a întors toate privirile iubita miliardarului Jeff Bezos, la restaurantul preferat al starurilor de la Hollywood

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, divorțuri cu scandal

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au dezvăluit că formează un cuplu în 2019, când acesta era căsătorit cu Mackenzie Scott, de care a divorțat după 25 de ani de căsnicie.

La vremea când s-a aflat că Lauren și Jeff sunt împreună, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente hollywoodiene. Sanchez și Whitesell erau soț și soție din 2005, dar ar fi locuit separat când a fost făcută publică relația pe care ea o avea cu Bezos.

Citește și: Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a căsătorit în secret cu un profesor al copiilor ei. Fondatorul Amazon a făcut public un mesaj inedit

Potrivit tabloidelor, MacKenzie știa de aventură când a izbucnit scandalul. Familia Whitsell ar fi fost apropiată de Bezos, iar cele două cupluri locuiau în apropiere, în Seattle.

După finalizarea divorțului care a transformat-o pe MacKenzie într-una din cele mai bogate femei ale lumii, Sanchez și Whitesell au depus și ei actele de separare. Procesul s-ar fi terminat în octombrie.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului s-a încheiat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri