Leonardo DiCaprio
Divertisment

Leonardo DiCaprio / Getty Images

Leonardo DiCaprio, din nou în centrul atenției. Cu cine și-ar fi petrecut noaptea înainte de a fi decernate premiile Oscar 2023

Despre viața sentimentală a lui Leonardo DiCaprio s-a vorbit mult de-a lungul timpului, mai ales în ultimele luni, după ce s-a despărțit de Camila Morrone. Acum, însă, acesta a fost văzut din nou în compania modelului Gigi Hadid.

Cei doi au fost surprinși împreună la petrecerea organizată înainte să fie decernate premiile Oscar, iar o sursă apropiată acestora a oferit mai multe detalii despre legătura dintre ei.

Gigi Hadid

Citește și: Cel mai vânat bărbat de la Hollywood surprins în ipostaze rare. Cum l-au fotografiat paparazzii pe DiCaprio

”Leo și Gigi încearcă să-și păstreze relația discretă. Nu există imagini, însă au fost împreună aproape toată noaptea”, a precizat sursa respectivă pentru jurnaliștii de la People.

”Cei doi au făcut parte dintr-un grup de câteva persoane care au stat în zona VIP, au fost văzuți ieșind împreună”, a precizat o altă sursă pentru publicația respectivă.

Aceste informații surprinzătoare vin, însă, la o lună de zile de când o sursă apropiată supermodelului a declarat că cei doi nu sunt împreună, după ce primele zvonuri privind o relație între ei au apărut în luna septembrie 2022.

Citește și: Leonardo DiCaprio, la petrecere cu Al Pacino. Starul din „Nașul”, însoțit și de iubita sa cu 53 de ani mai tânără

Deși s-a spus că actorul de la Hollywood nu iese decât cu tinere mai mici de 25 de ani, iar unele voci l-au cuplat cu un model ucrainean, surse apropiate acestuia au dezvăluiu, în urmă cu câteva luni, pentru aceeași sursă, că el și Gigi Hadid ”încearcă să se cunoască mai bine”.

Leonardo DiCaprio vrea să scape de imaginea de bărbat care umblă numai cu tinerele

De-a lungul timpului, despre Leonardo DiCaprio s-a spus că preferă să aibă relații numai cu femei până-n 25 de ani. Mai ales după despărțirea de Camila Morrone, cu care s-a iubit cinci ani și de care s-a despărțit chiar când aceasta avea vârsta de 25 de ani, starul a fost văzut numai în compania unor domnișoare mult mai tinere. Leo încearcă din răsputeri să scape de reputația care-l urmărește, cea de bărbat care are iubite de jumătatea anilor lui.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri