Leonardo DiCaprio, PROFIMEDIA
Divertisment

Cel mai vânat bărbat de la Hollywood surprins în ipostaze rare. Cum l-au fotografiat paparazzii pe DiCaprio

Se mândrește cu cele mai frumoase iubite din showbizul internațional, însă până acum, la 45 de ani, niciuna nu a reușit să îl ducă la altar. Leonardo DiCaprio rămâne și în 2020 cel mai râvnit burlac de la Hollywood, chiar dacă lucrurile par extrem de serioase în relația cu Cămila Morrone.

Pandemia de coronavirus i-a schimbat stilul de viață (dar și silueta!) lui Leonardo DiCaprio! Megastarul de la Hollywood a petrecut mai puțin timp pe platourile de filmare și mai mult în compania iubitei sale, Camila Morrone. Actorul pare că are gânduri serioase cu iubita sa, iar apropiați ai cuplului susțin chiar că aceasta ar fi “aleasa” :)

Și limbajul trupului pare să confirme acest lucru :) Destul de formal în public, chiar și când vine vorba de iubitele sale, Leo se poartă acum ca un puști îndrăgostit.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paparazzii l-au surprins în ipostaze tandre cu partenera, așa cum nu s-a mai afișat în public cu alte femei. În ultima vreme, locul preferat de petrecut timpul al lui DiCaprio este plaja. Actorul și-a etalat silueta “de pandemie”: burtica și câteva kilograme în plus.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri