Llili Sandu
Divertisment

Lili Sandu a împlinit 45 de ani. Prezentatoarea TV, extrem de emoționată: „Mi-au dat lacrimile, am tot ce mi-am dorit!”

Lili Sandu a împlinit 45 de ani și a ales să marcheze această zi printr-un videoclip inedit postat pe rețelele sociale, care a fost însoțit și de un mesaj emoționant. „Hey, fetițo. Sunt atât de mândră de tine. Ai tot ce ți-ai dorit vreodată...o familie”, a scris ea.

Chiar dacă a împlinit 45 de ani, prezentatoarea TV reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa cum a spus și ea, dar cum au observat și fanii.

Totodată, ea este împlinită și în plan personal, arătându-se extrem de fericită că a reușit să-și îndeplinească dorința de a avea o familie.

Hey, fetițo. Sunt atât de mândră de tine. Ai tot ce ți-ai dorit vreodată...o familie!”, și-a început ea mesajul, continuând: „Acum zece ani, azi, locuiam în Los Angeles și mi-am făcut ziua de naștere la Chateau Marmont, unul dintre locurile mele preferate. La un moment dat îmi amintesc cum prietenii strigau să-mi pun o dorință. Iar eu o brioșă în mână și cu o mică lumânărică într-o mână am închis ochii și mi-am spus: „Doamne, sunt pregătită. Tot ce îmi doresc este să îmi întemeiez o familie. După un an l-am cunoscut pe Silviu, m-am mutat înapoi în România și restul este istorie.

Citește și: “Avem și noi o Jennifer Lopez în România”. În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

P.s: „Vârsta este doar un număr. Nu lăsa pe nimeni să-ți spulbere visele!”, a mai scris ea, precizând, de asemenea, că ascultând melodia de pe fundal i-au dat lacrimile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Lili Sandu s-a filmat în lenjerie intimă la 40 de zile de la cezariană. Cum arată corpul ei

„La mulți ani, frumusețe! Să fii fericită mereu și să-ți îndeplinești visele!”, „La mulți ani. Strălucești la propriu”, „Tu vei fi superbă mereu! să fii sănătoasă, fericită, iubită și să ai parte de tot ce îți dorești”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii ei, în dreptul videoclipului în care apare zâmbitoare, într-o rochie mulată, iar la final i se alătură soțul ei, Silviu Țolu și fiul ei, Thomas Jay. 

Citește și: Lili Sandu, mesaj dureros de pe patul de spital al mamei ei bolnave: “Știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă”

Citește și: Lili Sandu, despre starea mamei ei, care e de o lună în spital: “Mă bucur că îmi spune că azi a făcut 6 pași, față de 4 făcuți ieri”

Etichete: aniversare , familie , lili sandu

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri