Lili Sandu 1
Divertisment

Lili Sandu s-a filmat în lenjerie intimă la 40 de zile de la cezariană. Cum arată corpul ei

La 40 de zile de la naștere, Lili Sandu mai are puțin și va ajunge la silueta ei impecabilă de dinainte de a deveni mămică. Vedeta nu pune însă mare presiune pe slăbit și se bucură de momentele petrecute alături de fiul său. Cu toate astea, mămica în vârstă de 41 de ani le-a mărturisit fanilor că până acum a scapăt de 15 din cele 23 de kilograme acumulate în timpul sarcinii.

 

Foto: Lili Sandu, INSTAGRAM

VEZI SI:  Frumusețea, trăsătură de familie: Iulia Albu are o soră superbă și o fiică de o frumusețe aparte

Lili Sandu a fost întotdeauna foarte sinceră cu fanele sale de pe Instagram și le-a povestit experiența sarcinii sale. Înainte să nască, aceasta era un pic îngrijorată de kilogramele acumulate. Într-o postare auto ironică de pe rețelele de socializare, Lili și-a imaginat un dialog între ea și Liviu Tolu, partenerul ei:
„- Iubito ești așa frumoasă dimineața..
- Eu în my inner monologue: aha 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine.. Ce ziceai iubitule?”, a glumit vedeta.

Însă mare parte din kilograme au dispărut, așa cum se poate vedea în imaginile fimate de vedetă. Aceasta le-a arătat fanelor silueta sa la 40 de zile de la naștere, mărturisind că a scapăt de un kilogram pe săptămână. Deși fanele consideră că arată perfect, Lili Sandu spune că mai are încă 8 kg de slăbit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri