lily-rose depp pozeaza pe covorul rosu la premiera de la venetia a filmului the king
Divertisment

fiica lui johnny depp si a vanessei paradis pe covorul rosu de la festivalul de film de la venetia

Lily-Rose Depp, printesa covorului rosu de la Festivalul de Film de la Venetia. Rochia diafana purtata

Lily-Rose, fiica Vanessei Paradis si a lui Johnny Depp, a atras toate privirile cand a pasit pe covorul rosu al premierei "The King" din cadrul Festivalului de Film de la Venetia.

Imbracata intr-o rochie diafana, culoarea liliacului, tanara de 20 de ani a participat la eveniment pentru a promova lung-metrajul "Regele", in care joaca alaturi de nume mari de la Hollywood, inclusiv Timothee Chalamet, Ben Mendelsohn, Joel Edgerton, Robert Pattinson si Sean Harris.

In pelicula, Lily-Rose joaca rolul lui Catherine, sotia regelui Henric al V-lea, un rol care o va ajuta sa-si contureze si mai bine cariera in Cetatea Filmului.

Pe langa actorie, fiica cea mare a Vanessei Paradis si a lui Johnny Depp este model. Dupa ce a debutat pe marile ecrane in 2014, alaturi de celebrul sau tata, ea a semnat contracte cu celebre case de moda si a fost contactata de reviste din intreaga lume pentru a realiza pictoriale indraznete.

Frumoasa ca mama sa, dar rebela ca Johnny Depp, tanara nu s-a dat in laturi cand i s-au propus pictoriale nud, chiar daca avea o varsta frageda. Primul a fost pentru revista CR Fashion Book. Apoi Vogue Italia a convins-o sa pozeze complet goala, in timp ce pentru coperta editiei din Rusia, Lily a aparut topless.

"Am crescut in atentia media toata viata mea. Parintii mei au fost mereu foarte calmi in ciuda circului mediatic din jurul nostru,” a spus tanara de 20 de ani.

"Am inteles imediat ca nu am facut nimic sa merit toata aceasta atentie. Indiferent ce voi face, ea va fi acolo. Nu am ales, nici nu trebuie s-o iau foarte in serios. In astfel de situatii, tot ce-ti ramane de facut este sa te calmezi si sa-ti traiesti viata asa cum stii", a marturisit Lily Rose intr-un interviu.

"Multi oameni cred ca m-am apucat de actorie doar datorita tatalui meu si ca nu a trebuit sa muncesc la fel de mult pentru a fi observata sau recunoscuta in industrie. De fapt, asta ma face sa lucrez de doua ori mai mult pentru a demonstra tuturor ca nu fac asta doar pentru ca e usor sau pentru ca celebritatea imi curge prin vene", a declarat ea in 2014.

Lily s-a nascut pe data de 27 mai 1999, iar in prezent este imaginea brandului Chanel. Se spune ca ar avea o relatie cu tanarul actor Timothee Chalamet, colegul sau din filmul "The King" si actor nominalizat la Oscar in 2017 pentru rolul din "Call me by your name".

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri