linda evangelista si salma hayek
Divertisment

Linda Evangelista și Salma Hayek au o relație foarte bună. / Foto: Profimedia

Linda Evangelista, despre cum e ca Salma Hayek să fie mamă vitregă pentru fiul ei. Modelul, impresionat de un gest altruist al actriței

Salma Hayek este mamă vitregă pentru cei trei copii pe care soțul ei, Francois-Henri Pinault, îi are de dinainte să o cunoască. Printre ei este și Augustin, băiatul pe care miliardarul îl are cu Linda Evangelista. Hayek i-a îmbrățișat pe toți copiii soțului și-i consideră și ai ei.

Supermodelul a vorbit recent despre cum este ca actrița mexicană să fie atât de apropiată de fiul ei. Cele două frumuseți au o relație foarte bună, iar Linda a povestit chiar un episod în care Salma a demonstrat că nu are nimic de împărțit cu fosta iubită a soțului ei și că este o persoană sufletistă. 

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

salma hayek
Salma Hayek și Augie, fiul soțului ei și al Lindei Evangelista / Foto: Instagram Salma Hayek

Evangelista a dezvăluit, în noul număr Vogue, un gest făcut de Salma, care i-a mers la suflet, chiar în preajma sărbătorilor. Când a sunat-o pe Hayek să-i spună că nu va sărbători Ziua Recunoștinței, actrița a asigurat-o că asta nu se va întâmpla. Și-a abandonat planurile și a mers acasă la Linda, unde i-a pregătit o masă copioasă cu mâinile ei. 

"M-am simțit rău de Ziua Recunoștinței, iar Salma s-a urcat în avion alături de fiica ei, a venit la mine și mi-a pregătit cina. M-a întrebat ce vreau - a fost o listă de dorințe amestecate. Am vrut puiul ei mexican și cartofi cu trufe, iar ea și-a petrecut ziua în bucătărie și a gătit ea însăși. Fără niciun ajutor. Doar copiii au ajutat-o la sfârșit. A făcut un festin, o masă foarte frumoasă", a povestit modelul de 58 de ani.

Linda Evangelista a avut o relație scurtă cu Francois-Henri Pinault, de doar câteva luni, dar a rămas însărcinată și l-a adus pe lume pe Augie, în octombrie 2006. Deși nu a dezvăluit de la început cine este tatăl fiului ei, modelul a înaintat în instanță, cinci ani mai târziu, un proces pentru pensie alimentară, confirmând că miliardarul francez este tatăl lui Augie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Salma Hayek, relaxare pe barcă, în costum de baie, cu o bere în mână. Așa și-a recăpătat energia după o sesiune de scuba diving

Salma Hayek și partenerul ei au o fată de 15 ani, Valentina. Actrița și omul de afaceri s-au căsătorit în 2009, la Paris. Actrița are o relație apropiată cu toți copiii soțului ei. Merg în vacanțe împreună, ies la cină și se reunesc de sărbători. Recent, cu toții au mers în Mexic, unde au petrecut o vacanță frumoasă în familie. 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri