salma hayek
Divertisment

Salma Hayek / Foto: Profimedia

Salma Hayek, relaxare pe barcă, în costum de baie, cu o bere în mână. Așa și-a recăpătat energia după o sesiune de scuba diving

Salma Hayek știe cum să se distreze și să se mențină în formă. Le reușește pe ambele în același timp, întrucât iubește înotul și sesiunile de scuba diving care-i pun corpul în acțiune. Senzuala actriță mexicană profită la maximul de vară și de vacanță.

La aproape 57 de ani, Salma le dă clasă multor tinere nu numai la capitolul aspect fizic, ci și la cel al încrederii în sine. Zilele trecute, actrița s-a distrat pe mare. Nu a renunțat la obiceiul ei preferat, acela de a poza în costum de baie, dar, de această dată, a făcut-o după scuba diving, alături de instructoarea ei, Martina.

Citește și: Cum să-ți acoperi temporar firele albe fără să-ți vopsești tot părul. Trucul la care apelează Salma Hayek

salma hayek
Salma Hayek, relaxare după scuba diving / Foto: Instagram

Cu o sticlă cu bere în mână, părul răvășit și sutienul galben la vedere, care de abia îi ținea bustul generos, starul din "Frida" și-a recăpătat energia pe barcă, după sesiunea istovitoare de explorare a adâncurilor mării.

Salma Hayek, dans în piscină răsplătit cu peste 2 milioane de like-uri

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Salma Hayek a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Nu e Botox!” Ce face actrița ca să se mențină în formă la 56 de ani

Salma Hayek este o expertă în poze în costum de baie. Recent, când a adunat 25 de milioane de urmăritori pe Instagram, aceasta a sărbătorit într-un mod inedit, cu un filmuleț în care dansează în piscină.

Conștientă că imaginile în costum de baie prind cel mai bine la publicul ei, actrița care împlinește 57 de ani în câteva săptămâni s-a lăsat filmată în ipostaze cu totul aparte.

"Nu pot să cred, 25 de milioane de urmăritori! Mulțumesc fiecăruia dintre voi. Văzând că multora dintre voi vă plac cel mai mult pozele mele în costum de baie, iată o sesiune de sport în bikini. Urăsc să fac exerciții fizice, dar iubesc să sărbătoresc momentele frumoase dansând în apă. Sunt mișcată de sprijinul și de dragostea voastră", a scris diva latino în dreptul clipului care a făcut furori printre fani și celebrități. Aproape 2,5 milioane de like-uri s-au strâns la postarea ei.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri