Linda Evangelista
Divertisment

Linda Evangelista, prima defilare de modă după 15 ani de pauză. / Foto: Profimedia

Linda Evangelista, prima defilare pe un podium de modă, după 15 ani. Și-a recăpătat curajul după intervențiile care au desfigurat-o

După 15 ani de pauză, Linda Evangelista a bifat prima prezență pe un podium de modă, în cadrul Săptămânii Modei de la New York. Ultima ei defilare a fost în 2007, într-un show ce a marcat 60 de ani de la apariția brandului Dior, scrie People.

Supermodelul de 57 de ani a avut o apariție rară la prezentarea de modă Fendi, pe care a și închis-o. Aceasta a purtat o rochie voluminoasă din tafta, într-o frumoasă nuanță de bleu, accesorizată cu o geantă din noua colecție, mănuși din mătase și cercei cu diamante. 

Linda s-a ascuns multă vreme și nu a mai apărut în public, cu atât mai puțin în lumina reflectoarelor, după ce acum câțiva ani a trecut prin câteva intervenții estetice care i-au schimbat total înfățișarea.

Citește și: Linda Evangelista, prima apariție fără machiaj după ce a anunțat că nu mai vrea să se ascundă în urma intervenției care a desfigurat-o

Ce a povestit Linda Evangelista despre procedurile care au desfigurat-o

Într-o postare pe Instagram făcută acum ceva vreme, intitulată „Adevărul, povestea mea”, fostul supermodel a scris:

"Astăzi am făcut un mare pas spre îndreptarea unei nedreptăți pe care am păstrat-o pentru mine de mai bine de cinci ani. Pentru fanii care s-au întrebat de ce nu mai lucrez de ceva vreme, în timp ce carierele colegelor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting care a făcut exact opusul a ceea ce a promis. Intervenția prin care grăsimea urma să fie redusă nu a funcționat, iar asta m-a lăsat permanent deformată chiar și după ce am fost supusă la două operații de corectare, dureroase, dar fără succes. Sunt așa cum ar scrie presa ‘de nerecunoscut'".

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

linda evangelista

Linda a povestit apoi despre „depresia profundă” cu care s-a confruntat: "Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, un risc care nu mi-a fost explicat înainte de proceduri. Intervenția nu doar că mi-a afectat sursele de venit, ci m-a trimis într-o depresie profundă, într-o tristețe profundă și cea mai cumplită ură de sine. Am devenit o singuratică. Cu acest proces pe care l-am intentat, merg mai departe pentru a scăpa de rușineși pentru a face publică povestea mea. Am obosit să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine",  a conchis Linda.

Citește și: Primele imagini cu Linda Evangelista, la 6 ani după ce a fost desfigurată în urma unei intervenții estetice: "Nu mai vreau să mă ascund"

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri