linda (2)
Divertisment

Linda Evangelista. Caring for Women Dinner, în New York City. Septembrie 2023. Profimedia

Linda Evangelista susține că nu mai este interesată să iasă la întâlniri: „Nu vreau să aud pe cineva respirând lângă mine!”

Linda Evangelista, supermodelul în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre viața ei sentimentală, mărturisind că ultima întâlnire pe care a avut-o a fost în urmă cu mai mulți ani, înainte de procedura care a desfigurat-o.

În vârstă de 58 de ani, Linda a mărturisit, în cadrul unui nou interviu pentru The Sunday Times, că nu este interesată să iasă din nou la întâlniri și nu se mai gândește să-și găsească dragostea.

„Nu mai vreau să dorm lângă cineva. Nu vreau să aud pe cineva respirând lângă mine”, a spus Evangelista, potrivit People.

Citește și: Linda Evangelista dezvăluie că la 16 ani a fost presată să pozeze nud: M-am gândit atunci să renunț la modeling

De asemenea, modelul a precizat că ultima dată când a ieșit la o întâlnire a fost cu mulți ani în urmă, înainte de procedura care a desfigurat-o și la care a apelat în perioada august 2015- februarie 2016.

Evangelista a fost căsătorită cu Gérald Marie, fostul șef al Elite Model din Paris. Cei doi au rostit da în 1987, când aceasta avea doar 22 de ani, iar el 37 și au divorțat în 1993.

Într-un documentar lansat anul acesta, în luna septembrie, Evangelista a dezvăluit că fostul soț a abuzat-o fizic în timpul mariajului.

Citește și: Linda Evangelista, simbolul eleganței la 58 de ani. Prima apariție a modelului după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

Declarațiile ei au venit la trei ani de când Marie a fost acuzat de viol și abuz sexual de către șapte femei. Evangelista a recunscut că a crezut în afirmațiile lor și acestea i-au dat curajul de a vorbi.

„Grație puterii acestor femei care au venit în față, Dumnezeu să le binecuvânteze pe toate, am avut curajul de a vorbi acum. Mi-ar plăcea să se facă dreptate. Mi-ar plăcea ca astfel de oameni să se gândească de două ori și să le fie frică. Mi-ar plăcea ca femeile să știe că nu sunt singure”, a spus ea.

Într-o declarație pentru Apple TV+, Marie a negat acuzațiile de abuz și a spus că „nu a comis niciodată vreun act de violență”, transmite Daily Mail.

Linda Evangelista a fost diagnosticată cu cancer mamar

La începutul lunii septembrie, Linda Evangelista, celebrul supermodel în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar de două ori în ultimii cinci ani. „Nu mor din asta!”, spune ea, precizând că a reușit să învingă boala, cel puțin momentan. 

Linda Evangelista a apărut pe coperta revistei digitale WSJ, lansată de prietenul ei, fotograful Steven Meisel, iar în cadrul unui interviu aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2018.

„A fost descoperit la mamografia anuală”, a povestit ea, potrivit sursei citate.

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

„Anumite părți nu arătau bine și, din cauza altor factori medicali, fără ezitare, pentru că am vrut să las totul în urmă, am optat pentru o mastectomie bilaterală. Am crezut că este cea mai bună variantă pentru mine. Cancerul mamar nu avea să mă ucidă pe mine”, a mai precizat ea, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

În iulie 2022, supermodelul a simțit un nodul atunci când și-a palpat sânul și a știut că boala a revenit.

Medicul oncolog i-a confirmat temerile, iar ea a fost fermă:   „Nu vreau să arate frumos. Vreau să scoateți totul. Nu mor din cauza asta”, și-a amintit ea că i-a spus oncologului.

Deși acesta i-a spus că pronosticul ei este bun, modelul recunoaște că nu se poate bucura complet, pentru că rezultatul unei analize care indică riscul de cancer este mare. În plus, specialistul a avertizat-o că odată revenit, cancerul poate să fie și mai agresiv.  Totuși, ea a subliniat că știe că viitorul este incert, fapt pentru care este recunoscătoare pentru fiecare zi.

„Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar sunt în modul de sărbătoare. Am trecut prin probleme grave de sănătate. Sunt în momentul în care sunt fericită pentru lansarea cărții mele. Sunt fericită să fiu în viață. Orice mi se întâmplă acum este ca un bonus”, a spus ea.

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri