Linda Evangelista At Cadogan Hall This Afternoon For An Audience With Linda Evangelista
Divertisment

Linda Evangelista. An Audience With Linda Evangelista. Profimedia

Linda Evangelista dezvăluie că la 16 ani a fost presată să pozeze nud: M-am gândit atunci să renunț la modeling

Linda Evangelista a fost presată să pozeze nud pe când avea doar 16 ani, moment în care s-a gândit să renunțe la modeling. Fostul supermodel, acum în vârstă de 58 de ani, a făcut aceste dezvăluiri în documentarul „The Super Models”. Și nu sunt singurele.

Fostul model canadian a mărturisit că a fost îngrozită când i s-a cerut să se dezbrace pentru un contract de modeling în Japonia.

„Este cumva ironic că părinții mei m-au lăsat să plec în Japonia, când aveam 16 ani, cu un contract de modeling, dar nu m-au lăsat să merg în excursie cu școala la schi”.

Ea a continuat: „Când am ajuns în Japonia, primul lucru despre care m-au întrebat au fost fotografiile nud și au vrut să-mi ia toate măsurătorile, să renunț imediat la haine. Iar asta m-a speriat. Nu am vrut să mă dezbrac. Nu ar fi trebuit niciodată să merg singură acolo.”

Linda, care a fost înscrisă la vârsta de 12 ani la o școală locală de modele, a concluzionat: „M-am dus acasă. Cu gândul să renunț la modeling”.

Linda Evangelista, despre abuzurile fostului soț Gerald Marie: Știa că nu trebuie să-mi atingă fața, să nu se atingă de sursa de bani

Evangelista a vorbit și despre viața cu fostul ei soț Gerald Marie, acum în vârstă de 73 de ani, dezvăluind că acesta a abuzat-o în timpul căsniciei lor de cinci ani. Ea a fost căsătorită cu Marie între 1987 și 1993, pe când el era șeful pe Europa al Elite Model Management.

Discutând despre parteneriatul lor, Evangelista a spus: „Am realizat că eram într-o relație greșită”.

„Este mai ușor de zis decât de făcut, când vine vorba să pleci dintr-o relație abuzivă. Înțeleg acest concept, pentru că l-am trăit. Dacă ar fi fost doar o chestiune de a spune: 'Vreau să divorțez'... dar nu funcționează așa”.

„Știa că nu trebuie să-mi atingă fața, să nu se atingă de sursa de bani. M-am căsătorit cu el când aveam 22 de ani și am ieșit din acest mariaj când aveam 27 de ani, dar m-a lăsat să plec doar ca să primească totul. Mi-am recâștigat însă libertatea”.

În 2020, Gerald Marie a fost acuzat de viol și agresiune sexuală de către șapte femei, Evangelista mărturisind că le-a crezut, în timp ce le-a lăudat „curajul și puterea”. Mai mult, ea a explicat că i-au dat „curajul” să vorbească, dar că mărturisirile lor i-au „sfâșiat inima”.

„Datorită puterii acestor femei care au ieșit în față, Dumnezeu să le binecuvânteze pe toate, am acum curajul să vorbesc...Mi-ar plăcea să se facă dreptate. Mi-ar plăcea ca astfel de nemernici să se gândească de două ori înainte de a abuza pe cineva și să le fie frică și mi-ar mai plăcea ca femeile să știe că nu sunt singure.”

Într-o declarație pentru Apple TV+, Marie a negat acuzațiile de abuz și a spus că „nu a comis niciodată vreun act de violență”, transmite Daily Mail.

Etichete: linda evangelista

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri