Lindsay Lohan
Divertisment

Lindsay Lohan a devenit mamă. / Foto: Profimedia

Lindsay Lohan, mamă pentru prima dată. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos, căruia i-a ales un nume cu semnificație puternică

Lindsay Lohan a devenit mamă pentru prima dată. Actrița de 37 de ani, căsătorită din 2022 cu Bader Shammas, a născut un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Luai.

Luai este un nume cu origini arabe și înseamnă "protector" sau "scut". Bebelușul s-a născut în Dubai, acolo unde părinții trăiesc.

"Lindsay Lohan și soțul ei, finanțatorul Bader Shammas, au întâmpinat un fiu frumos și sănătos, pe care l-au numit Luai. Familia este absolut îndrăgostită de el", a transmis reprezentantul vedetei pentru Daily Mail.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan și soțul ei, Bader Shammas / Foto: Profimedia

Devenită celebră în copilărie, Lindsay a trecut prin momente grele, după ce faima a aruncat-o în cercuri și vicii care i-au adus multe neplăceri. A avut probleme cu drogurile, relații stricate cu părinții și nopți întregi de petreceri îmbibate în alcool. După ani întregi de drame și internări la dezintoxicare, Lohan și-a schimbat viața. În 2021 și-a surprins fanii după ce a anunțat că este logodită. În aprilie 2022, s-a căsătorit cu Shammas.

În ultimii ani, actrița s-a îndepărtat de Hollywood și a trăit în Londra, Grecia și Dubai. Mutarea în Dubai a învățat-o cum să se pună pe primul loc și i-a arătat că viața ei liniștită de acolo este mult mai sănătoasă pentru ea.

Citește și: Lindsay Lohan a învins dependența de droguri și alcool, apoi și-a refăcut viața în Dubai: "Am învățat cum să mă pun pe primul loc"

Citește și: Lindsay Lohan, în culmea fericirii după ce s-a logodit. Cine este bărbatul care a cerut-o de soție după doi ani de relație

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?