Priscilla Presley, Elvis Presley
Divertisment

Priscilla Presley, Elvis Presley. Profimedia/Getty Images

Priscilla Presley, adevărul despre căsnicia cu Elvis: Știam în ce intru pentru că l-am cunoscut de la o vârstă fragedă

Priscilla Presley a acordat un interviu cu ocazia lansării noii expoziții „Elvis: Direct From Graceland” de la Bendigo Art Gallery și a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Regele Rock’n’Roll-ului. Priscilla Presley a mărturisit acum că știa în ce se bagă atunci când s-a căsătorit cu starul american.

Actrița în vârstă de 76 de ani a explicat că primele zile ale mariajului lor nu au fost deloc ușoare. S-au cunoscut pe când ea avea 14 ani, în Germania, iar el era cu 10 ani mai mare și unul dintre cei mai cuceritori bărbați din lume. S-au căsătorit însă opt ani mai târziu, când ea a împlinit 21 de ani.

„Începutul căsniciei a fost foarte dificil, dar știam în ce intru pentru că l-am cunoscut de la o vârstă fragedă.”

Vedeta din „Naked Gun” a povestit că zvonurile legate de relația lor au fost o luptă pentru ea, dar soțul său, de care a divorțat în 1973, a asigurat-o că îi va fi bine dacă nu le va „acorda atenție”. „Atunci am început să nu mai citesc ziare și reviste... Am aflat cât de răutăcioși pot fi oamenii... Au existat zvonuri că sunt însărcinată și că de aceea s-a căsătorit cu mine. Atunci mi-am zis: O, Doamne, asta nu va fi bine pentru mine.”. „Așa că a fost greu să mă accepte lumea. Dar el îmi spunea mereu: Nu le da atenție... nici măcar nu asculta ce zic, nu citi tabloide. Știi care este adevărul, așa că fii precaută, dar conștientă”.

Priscilla, care are o fiică cu Elvis, pe Lisa Marie, acum în vârstă de 54 de ani, a descris și întâlnirile târzii pe care le aveau în zilele când el o curta, iar acestea nu au ajutat-o deloc la școală.

Vezi și: Navarone Garcia, fiul actriței Priscilla Presley, s-a căsătorit. Bărbatul, în culmea fericirii: ”Nu-mi imaginez viața fără ea!

„Am plecat din Graceland imediat după monologul lui Johnny Carson și ne-am îndreptat spre teatru, uneori ajungeam acasă la trei, patru sau cinci dimineața”. „Apropo, la vremea aceea, mergeam la școală, așa că mă duceam la culcare și apoi mă trezeam la 7.30… Nu mă descurcam bine cu notele”.

Priscilla a dezvăluit, de asemenea, că Elvis era un șoarece de bibliotecă și că citea până la primele ore ale dimineții.

„Ajungeam acasă la ora două dimineața sau mai târziu, iar el se ducea direct la cărți și începea să citească. Și îmi citea cu voce tare, iar eu eram atât de obosită... Îmi spunea: 'Nu mă asculți', iar eu în sinea mea gândeam 'bine, ține ochii deschiși'”.

Dezvăluirile vin la scurt timp după ce a fost lansat noul trailer pentru filmul biografic foarte așteptat al lui Baz Luhrmann, „Elvis”, cu Austin Butler în rolul Regelui Rock’n’Roll-ului, alături de Tom Hanks care îl interpretează pe managerul său, colonelul Tom Parker.

„Elvis” va fi lansat în cinematografe în această vară, pe 24 iunie 2022.

Rita Moreno, relație tumultoasă cu Marlon Brando: l-a înșelat cu Elvis Presley doar pentru a-l face gelos. Ce spune actrița despre ei

Etichete: priscilla presley

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri