BeFunky-collage (15)
Divertisment

Loni, fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul din Baywach, surprinsă în timp ce căuta prin gunoaie:”Nu vreau ajutor, sunt bine!”

Vremurile în care Loni Willison strălucea la brațul starului din Baywatch Jeremy Jackson au apus de mult timp. La doi ani de când a fost dată dispărută, femeia a fost găsită rătăcind pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Loni Willison, în vârstă de 37 de ani, a fost dată dispărută în urmă cu doi ani de zile. Ea fost găsită, însă, acum, însă într-o stare deplorabilă. Femeia are acum părul tuns scurt și a fost fotografiată în timp ce împingea un căruț plin cu haine.

Loni Willison a fost căsătorită cu starul din Baywatch din 2012 până în 2014. În 2018, însă, atunci când prietenii ei au încercat să o interneze într-o clinică pentru a-și trata problemele mentale, ea a dispărut.

În imaginile publicate de presa din străinătate, aceasta a fost surprinsă în timp ce fuma o țigară, dar și în timp ce împingea un căruț plin cu haine și o pilotă.

De asemenea, potrivit The Sun, se pare că ea a fost cea care a refuzat orice fel de ajutor din partea fostului soț ori a prietenilor.

Citește și: ÎN ANII ’90, TOȚI BĂRBAȚII ÎL INVIDIAU. CUM ARATĂ DAVID HASSELHOFF LA 68 DE ANI ȘI CE SOȚIE SUPERBĂ ARE

”Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, sunt bine. Nu vreau ajutor din partea nimănui.”, a mărturisit ea, potrivit sursei citate.

De asemenea, ea a făcut și alte mărturisiri.

”Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce-mi trebuie în acest moment. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să văd pe nimeni. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc în mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo.”, a mai mărturisit ea.

Citește și: Pamela Anderson lansează o nouă colecție de genți vegane. Cum își promovează accesoriile

Loni a lucrat ca o asistentă într-o centru de chirurgie estetică din Los Angeles, însă în 2016, după ce și-a pierdut jobul, ea a suferit o cădere. Ulterior, și-a pierdut casa și nu și-a permis să plătească o chirie, motiv pentru care a ajuns pe străzi. Ea s-a confruntat, de asemenea, cu probleme psihice și a fost și dependentă de metamfetamină, un drog de sinteză extrem de periculos.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri