Pamela Anderson
Moda

Pamela Anderson / Getty Images

Pamela Anderson lansează o nouă colecție de genți vegane. Cum își promovează accesoriile

Pamela Anderson a pozat într-un sacou și nimic altceva pentru a-și promova propria linie de genți vegane, create în colaborare cu Ashoka Paris.

Vedeta de 52 de ani arăta uimitor în ținute elegante, dar totodată provocatoare, care pun în evidență creațiile luxoase scoase la vânzare la suma de 270 de euro. Este a două oară când Pamela colaborează cu Ashoka Paris, compania care se pliază cu etica vegană a actriței din Baywatch.

Noua colecție a blondei a fost realizată cu ajutorul designerului David Mateo, care a asistat-o pe divă în procesul de design.

Actrița din Baywatch spune că aceasta este colaborarea perfectă pentru ea, deoarece marca a câștigat premiul Peta 2018 pentru „cea mai bună geantă vegană”, în timp ce ea însăşi a câștigat în același an premiul „Personalitatea Anului”, oferit tot de Peta.

Anderson este o mare iubitoare de animale și o activistă care colaborează cu celebra organizație din anul 1999, când a pozat pentru prima campanie anti-blănuri naturale.

De atunci, a protestat adesea și a militat împotriva cruzimii faţă de anima, vânătorii de orci și foci sau protejarea biodiversității mărilor și oceanelor. Campaniile ei nud au atras atenţia în întreaga lume, iar Pamela a promis că nu se va opri până când oamenii nu îşi vor schimba atitudinea faţă de necuvântătoare.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri