Lourdes Leon
Divertisment

Lourdes, fiica Madonnei, e la fel de îndrăzneață ca artista. / Foto: Profimedia

Lourdes Leon, într-o salopetă cu transparențe și mulată ca o a doua piele, în New York. Fiica Madonnei e o îndrăzneață

Lourdes, fiica de 26 de ani a Madonnei, a uimit asistența de la un eveniment ce s-a ținut la Muzeul din Brooklyn. Bruneta a moștenit dezinvoltura mamei sale, așa că este foarte îndrăzneață în exprimare.

Lourdes Leon și-a pus silueta în prim-plan grație unei salopete foarte mulate și cu transparențe generoase, ce i-a lăsat și tatuajele la vedere, dar și decolteul.

Citește și: Fiica Madonnei, seducătoare într-o rochie decupată în zona abdomenului. Lourdes Leon moștenește trăsăturile mamei sale

Lourdes Leon
Lourdes, fiica Madonnei, e la fel de îndrăzneață ca artista. / Foto: Profimedia

Ținuta a fost formată din benzi opace și transparente și i-a oferit tinerei un plus de încredere care s-a văzut de la sine în felul în carea aceasta a pozat în fața fotografilor.

Recent, Lourdes s-a lansat și în muzică. Într-un interviu acordat anul trecut celor de la Vogue, tânăra a spus: "Oamenii cred că sunt doar un copil bogat, lipsit de talent, căruia i s-a dat totul, dar nu este așa".

Lourdes Leon, adevărul despre relația cu mama ei

În cadrul unui interviu, Lourdes Leon a dezvăluit că mama ei este foarte posesivă.

"Mama este obsedată de control, ea mi-a controlat toată viața. Tocmai de aceea am fost nevoită să fiu independentă imediat după ce am absolvit liceul", a mărturisit tânăra în cadrul unui interviu pentru o revistă.

Citește și: Fiica Madonnei, Lourdes Leon, dezvăluiri despre relaţia cu Timotheé Chalamet: „A fost primul meu iubit"

Leon, care lucrează ca model, a mărturisit că una dintre modalitățile pe care le-a găsit pentru a fi independentă a fost să-și plătească singură apartamentul din New York și facultatea, în ciuda faptului că mama ei are milioane de dolari în conturi.

Madonna și fiica ei, Lourdes
Lourdes este fiica cea mare a Madonnei. / Foto: Profimedia-Instagram

"Nu primim niciun ajutor financiar", a spus ea despre situația sa și a fraților ei, după care a continuat: "Evident, am fost privilegiați să creștem într-o astfel de familie. Nu neg asta, însă nu am primit nimic fără efort. Cred că mama a văzut acei copii ai altor persoane faimoase și și-a spus: 'Copiii mei nu vor fi așa'. În plus, dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci acest lucru le oferă alte drepturi", a mai adăugat tânăra.

Leon, în vârstă de 26 de ani, este fiica Madonnei cu fostul ei iubit, Carlos Leon, cu care aceasta a avut o relație din septembrie 1994 până în mai 1997. Aceasta are, de asemenea, un fiu de 22 de ani, pe nume Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie. De asemenea, ea are alți cinci copii adoptați - David Banda, 17 ani, Mercy James, 16 ani și gemenii Estere și Stelle Ciccone, de 10 ani.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?