Celebrity Sightings, 78th Venice International Film Festival, Italy - 04 Sep 2021
Divertisment

Madalina Diana Ghenea / Profimedia Images

Mădălina Ghenea, adevărul despre viața ei sentimentală: ”Nu am mai ieșit la o întâlnire cu un bărbat de doi ani de zile!”

Mădălina Ghenea reușește să fie mereu în centrul atenției, fiind mereu o apariție de invidiat atunci când pășește pe covorul roșu. De curând, însă, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instagram, aceasta a oferit detalii neștiute despre viața ei.

După separarea de tatăl fiicei ei, Mădălina Ghenea a evitat să mai vorbească despre viața ei sentimentală. Acum, însă, în cadrul unei sesiuni de Q&A, ea și-a surprins fanii cu o mulțime de mărturisiri.

Întrebată dacă este implicată într-o relație, Mădălina Ghenea a mărturisit că nu, că este în continuare singură și, mai mult de atât, ”nu a mai ieșit la o întâlnire de doi ani”. Totuși, ea nu suferă din cauza acestui lucru, întrucât în viața ei există Charlotte, fiica ei.

Citește și: Soția lui Sonny Flame, comparată cu Mădălina Ghenea. Lena petrece ore în șir în sala de sport și se mândrește cu un trup perfect

Iar seria mărturisirilor nu s-a oprit aici, întrucât actrița a fost întrebată dacă ar ieși cu cineva mai scund decât ea ori dacă ar alege un ”bărbat care nu este celebru”.

”Fostul meu era mai scund.”, a mărturisit Ghenea, făcând publică, de asemenea, i imagine în care apare îmbrățișând un bărbat, însă fără a-i dezvălui chipul.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino în ”House of Gucci”. Imaginile cu românca sunt virale

”Ultima dată când am ieșit cu un bărbat a fost acum doi ani de zile. Dacă aș merge la o întâlnire, cu siguranță aș alege un bărbat obișnuit.”, a mai spus ea. 

Mădălina Ghenea va juca într-un thriller alături de Ed Westwick

După ce a jucat rolul celebrei Sophia Loren în filmul ”House of Gucci”, alături de nume mari din lumea filmului precum Al Pacino, Jared Leto, Lady Gaga, Tom Ford, Jeremy Irons sau Salma Hayek, aceasta va fi protagonista unei pelicule în care va juca alături de actorul englez Ed Westwick.

Thrillerul „Deep Fear” spune povestea Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick. Cei doi sunt prezentați ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe yahturi în Caraibe, dar care vor fi nevoiți să facă față unei situații extraordinare.

Citește și: Jason Momoa, fotografiat în ipostaze jenante la petrecerea organizată după lansarea ”House of Gucci”. Actorul și-a transformat pantofii în papuci

Când o furtună o forțează să se abată de la drumul ei, vede semnalele S.O.S. transmise de pe o navă care se scufundă și decide să-i ajute pe cei trei supraviețuitori. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri, iar povestea se transformă într-un coșmar pentru eroină. Aceasta este forțată să salveze din epava scufundată tonele de cocaină pe care aceștia le transportau. Naomi va fi nevoită să găsească o strategie pentru a supraviețui printre rechinii tigru, cea mai de temut specie de rechini, considerată spaima navigatorilor.

”Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată.”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

Marcus Adams („Long Time Dead”) regizează după un scenariu scris de Robert Capelli Jr („The Rules (for Men)”) şi Sophia Eptamentis („Invincible Summer”).

„Scenariul reprezintă ocazia de a crea un context original pentru gen”, a spus Adams, potrivit News.ro.

Sean O’Kelly („Marin Call”) şi Marc Bikindou (Black Dahlia”) de la brilliant Pictures sunt producători împreună cu Engelbert Grech („The Raft”) şi Chris Bongirne („W.E.”) de la Halo Pictures.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri