Mădălina Ghenea joacă în House of Gucci
Divertisment

Mădălina Ghenea joacă în House of Gucci, unde interpretează rolul Sophiei Loren / Profimedia Images

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino în ”House of Gucci”. Imaginile cu românca sunt virale

Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul celebrului Al Pacino, iar imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al filmului ”House of Gucci”. În filmul american, actrița româncă joacă rolul Sophiei Loren. De asemenea, din distribuția filmului fac parte nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver și chiar Jared Leto.

Scenariul filmului în care apare și Mădălina Ghenea este scris de Roberto Bentivegna şi este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, al cărei autor este Sara Gay.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mădălina Ghenea, hărțuită pe rețelele sociale. Românca a rupt tăcerea: ”Cineva folosește profiluri false pentru a mă denigra!”

De asemenea, în noul proiect, Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.

Premiera filmului ar trebui să aibă loc în luna noeimbrie a acestui an, dar ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost hărțuită pe rețelele sociale

În urmă cu câteva săptămâni, Mădălina Ghenea a făcut public  un comunicat de presă în care a susținut că este hărțuită de ani de zile pe rețelele sociale și, mai mult de atât, cineva necunoscut i-a intrat în casă doar pentru a o intimida, întrucât nu i-a dispărut niciun obiect de valoare.

Citește și: Mădălina Ghenea, vacanță de vis în Mexic în compania lui Emil Rengle, coregraful vedetelor. În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Potrivit comunicatului de presă transmis de româncă, aceasta a făcut mai multe plângeri la poliție, însă continuă să fie hărțuită pe rețelele sociale. Potrivit declarațiilor făcute de model, cineva continuă să creeze profiluri false pe rețelele sociale, pe care le folosește pentru a contacta prieteni, rude, foști iubiți, colegi de muncă ori chiar branduri cu care aceasta a lucrat pentru a-i denigra imaginea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri