madalina ghenea (2)
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-un avion privat, doar în costum de baie. Părerile au fost împărțite: "Ce-s gesturile astea?"

Mădălina Ghenea e tratată regește de cei cu care colaborează. Românca s-a filmat la bordul unui avion privat în care nu s-a îmbrăcat oricum, ci într-un costum de baie auriu, din două piese.

Mădălina s-a mișcat languros, făcând o reclamă plină de senzualitate costumelor de baie a căror imagine este. În timp ce unii s-au arătat surprinși plăcut de felul în care s-a lăsat filmată olteanca, alții au considerat bizare gesturile ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ce faci? Ești atât de frumoasă, dar asta e atât de ciudat"; "Ce sunt gesturile astea?"; "De ce?"; "Nu poți nici să mai călătorești cu avionul fără ca cineva să facă poze sau filmulețe în bikini", i-au scris unii dintre urmăritori.

Citește și: Mădălina Ghenea joacă seducția ca nimeni alta. Piele bronzată, picioare interminabile, forme voluptoase, costum de baie roșu

madalina ghenea (5)

Nu de aceeași părere a fost Cătălin Botezatu. Designerul s-a arătat cucerit de frumusețea și senzualitatea lui Ghenea, motiv pentru care a și ținut să-i lase un comentariu în dreptul clipului. "Mamăăă, și am vrut să mă fac pilot! Cea mai frumoasă și sexy femeie din lume", a scris creatorul de modă.

madalina ghenea (1)
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Alții au glumit, spunând că nimeni nu e în siguranță în avion când ea scoate la înaintare "artileria grea" de mișcări provocatoare și priviri cuceritoare, ba chiar că piloții și-ar dori ca în acele momente să aibă oglinzi retrovizoare pentru a vedea "spectacolul" din spatele lor.

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, de nedespărțit la Wimbledon. Imaginile cu cei doi fac furori pe rețelele sociale

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?