Celebrity Sightings, 78th Venice International Film Festival, Italy - 04 Sep 2021
Divertisment

Madalina Diana Ghenea / Profimedia Images

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, de nedespărțit la Wimbledon. Imaginile cu cei doi fac furori pe rețelele sociale

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu se mai ascund. După luni de zile de speculații, cei doi s-au filmat împreună, iar apoi au făcut publice imaginile pe rețelele sociale.

În vârstă de 32 de ani, Mădălina Ghenea a fost fotografiată la turneele de la Roma, Madrid, Geneva și Roland Garros, acolo unde venise pentru a-l susține pe tenismenul bulgar. Acum, însă, cei doi nu se mai ascund. Prezenți împreună la Wimbledon, aceștia s-au fotografiat și filmat împreună, imaginile fiind făcute publice pe rețelele sociale.

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul iubit al Mariei Sharapova. Actrița a făcut publice pozele, apoi le-a șters

„Prima vizită la Wimbledon cu @madalinaghenea”, a postat Dimitrov într-un Insta Story, pe care l-a distribuit si românca.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

De asemenea, în videoclipul postat, cei doi stau pe o bancă, iar actrița este îmbrățișată de către iubitul său, care o sărută în repetate rânduri pe obraz.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov2

Citește și: E invidiată și admirată deopotrivă, dar Mădălina Ghenea nu și-a construit cariera fără sacrificii: "Am început să lucrez de la 14 ani"

„Așteptăm autobuzul la Wimbledon, în stație. Acest bărbat...”, spune Mădălina Ghenea în clipul video.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, cunoscuți pentru relațiile pe care le-au avut

Cei doi ar forma un cuplu de câteva luni, însă amândoi sunt cunoscuți pentru relațiile pe care le-au avut.

În timp ce Grigor Dimitrov a mai avut relații puternic mediatizate, cu Maria Sharapova și Serena Williams, Ghenea a fost și ea în centrul atenției, fiind recunoscută pentru poveștile pe care le-a trăit cu bărbați faimoși, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender, potrivit Digi Sport

Recent, Mădălina Ghenea și-a asumat relația cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, fost număr 8 mondial. După ce modelul a fost surprins de două ori în tribunele arenelor de tenis din Madrid și Roma, ba chiar și la cină cu bulgarul, aceasta a postat câteva poze super sexy alături de sportiv, pe care însă le-a șters rapid. Chiar și așa, declarațiile de dragoste au apărut pe InstaStory, iar Dimitrov i-a trimis mesaje chiar de pe terenul de tenis, după fiecare victorie.

Mădălina Ghenea

Citește și: 10 femei superbe și tot atâtea ținute spectaculoase, pe covorul roșu de la Cannes. Examen de stil, eleganță și rafinament

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?