Madonna Confirms She’s Writing a Movie About Her Life on The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Divertisment

Madonna, la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Profimedia

Madonna dezvăluie unul dintre cele mai mari regrete din carieră. A refuzat să joace în „Matrix”

Madonna recunoaște la 63 de ani că a refuzat să joace într-unul dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile: „Matrix”. Artista a declarat la „The Tonight Show” că acesta este unul dintre cele mai mari regrete din cariera sa. 

Madonna a vorbit cu Jimmy Fallon despre lansarea noului documentar „Madame X”, iar cu această ocazie regina muzicii pop a făcut și câteva dezvăluiri interesante despre cariera ei la Hollywood. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

După ce a debutat în cetatea filmului în „Desperately Seeking Susan”, în 1985, Madonna povestit acum că a avut ocazia să joace personaje celebre, dar a spus nu. De exemplu, rolul Catwoman, care a fost ulterior interpretat de Michelle Pfeiffer. Însă cel mai mare regret este că: „Am refuzat un rol în Matrix. Îți vine să crezi? Îmi venea să mă sinucid! Este unul dintre cele mai bune filme care s-au făcut. Da, o parte din mine regretă și acum acel moment.”

Matrix a devenit una dintre cele mai de succes trilogii din istoria cinematografiei, cu încasări de 1,3 miliarde de dolari. Al patrulea film al francizei va fi lansat în decembrie.

Vezi și:

Transformare impresionantă pentru Christopher, fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger, după ce a slăbit zeci de kilograme

Etichete: madonna , matrix

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri