lourdes leon_
Divertisment

Fiica Madonnei, apariție spectaculoasă la plajă. Într-un costum de baie aproape invizibil, a atras privirile curioșilor

Lourdes Leon atrage paparazzi că un magnet, oriunde își face apariția. Iar dacă este vorba de plajă, atunci fiica Madonnei nu are cum să treacă neobservată.

Lourdes a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre alături de iubitul ei, pe plajele din Tulum, Mexic. Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost imposibil de ignorat într-un costum de baie minuscul, aproape… invizibil de la spate.

VEZI SI: Surorile Kardashian-Jenner, paradă de costume de baie pe Instagram. Cum arată imaginea de 10 milioane de like-uri

Deși fanii Madonnei și-ar fi dorit că fiica ei să îi calce pe urme și să aibă o carieră în muzică, Lourdes cochetează însă cu lumea modellingului. Și nu este un model oarecare. Tânăra militează pentru diversitate în domeniu, acceptând să pozeze pentru campanii mai diferite decât cele cu care suntem obișnuiți.

VEZI SI: E una dintre cele mai sexy actrițe, dar frumusețea ei nu e sută la sută naturală. Eva Mendes recunoaște ce și-a făcut operații estetice

Lourdes este cunoscută pentru faptul că refuză să se epileze și chiar și în campaniile publicitare apare cu păr la subraț sau pe picioare.

Fiica Madonnei este o tânără extrem de dezinhibată, care vrea să transmită un mesaj clar: frumusețea nu înseamnă să te încadrezi în tiparele impuse de alții.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri