Madonna
Divertisment

Madonna/ Getty Images

Madonna, taxată pentru manichiura ei. Artista s-a plâns pe contul său de Instagram: „Așa se întâmplă când manichiurista mea dispare”

Madonna nu a lăsat manichiura inestetică să-i strice ținuta excentrică și senzuală, astfel că a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram, arătându-și modelul lipsă de pe o unghie și justificând acest lucru prin faptul că manichiurista ei este plecată din oraș. 

Celebra cântăreața este cunoscută pentru faptul că se afișează des în ținute inedite și pline de originalitate, astfel că fanii ei se așteaptă tot timpul la ceva neobișnuit din partea ei. De curând, Madonna, în vârstă de 63 de ani, a postat pe rețelele de socializare un carusel de imagini de la ultimul eveniment la care a participat, purtând un corset negru din dantelă și foarte decoltat, pantaloni negri strâmți și o jachetă scurtă din catifea în aceeași nuanță. Aceasta a accesorizat totul cu o mulțime de bijuterii stălucitoare și și-a întins părul blond, cu rădăcini închise la culoare. 

Citește și: Madonna, în centrul unor controverse. O tânără o acuză că i-a folosit o imagine ca să-și promoveze un album: ”E cel mai ciudat lucru!”

Artista continuă să arate spectaculos, astfel că nu se ferește să le arate urmăritorilor că nu este atât de perfectă pe cât pare pe social media. În fotografii, Madonna a ținut un pahar de șampanie în mână, arătându-și modelul lipsă de pe o unghie. Ea a venit, însă, cu o justificare în descrierea caruselului. „Așa se întâmplă când manichiurista mea dispare..Mă simt tristă”, a scris artista pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Care este cel mai mare regret al Madonnei

Madonna recunoaște la 63 de ani că a refuzat să joace într-unul dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile: „Matrix”. Artista a declarat la „The Tonight Show” că acesta este unul dintre cele mai mari regrete din cariera sa. Madonna a vorbit cu Jimmy Fallon despre lansarea noului documentar „Madame X”, iar cu această ocazie regina muzicii pop a făcut și câteva dezvăluiri interesante despre cariera ei la Hollywood. 

Citește și: Madonna, imaginea perfecțiunii la 62 de ani. Regina muzicii pop a impresionat cu o ținută tinerească: ”Absolut superbă!”

După ce a debutat în cetatea filmului în „Desperately Seeking Susan”, în 1985, Madonna povestit acum că a avut ocazia să joace personaje celebre, dar a spus nu. De exemplu, rolul Catwoman, care a fost ulterior interpretat de Michelle Pfeiffer. Însă cel mai mare regret este că: „Am refuzat un rol în Matrix. Îți vine să crezi? Îmi venea să mă sinucid! Este unul dintre cele mai bune filme care s-au făcut. Da, o parte din mine regretă și acum acel moment.”

Matrix a devenit una dintre cele mai de succes trilogii din istoria cinematografiei, cu încasări de 1,3 miliarde de dolari. Al patrulea film al francizei va fi lansat în decembrie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri