Maite Perroni
Divertisment

Maite Perroni are o nouă relație la scurt timp după ce s-a despărțit de iubitul ei / Getty Images

Maite Perroni, actrița din Rebelde, are o nouă relație la trei săptămâni de când s-a despărțit de iubitul ei. Noul partener a divorțat

Maite Perroni, actrița și cântăreața în vârstă de 38 de ani, care a devenit cunoscută odată cu rolul interpretat în ”Rebelde”, iubește din nou, la doar trei săptămâni de când a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Koko Stambuk, cu care a avut o relație timp de șapte ani. Mai mult de atât, noul ei partener este mai tânăr decât ea și a trecut printr-un divorț.

Maite Perroni, actrița din ”Rebelde”, este în centrul atenției după ce a dezvăluit că are o relație cu producătorul Andrés Tovar, care a divorțat de Claudia Martin, cu care era căsătorit din 2019. Presa internațională scrie, însă, că motivul divorțului ar fi, însă, chiar actrița Maite Perroni, însă acesta a negat această informație.

”Când viața îți dă ocazia să o iei de la capăt, nu ezita să întrebi în adâncul sufletului ce-ți dorești să găsești, asta nu va înceta niciodată să te uimească.

Acum câteva luni, o revistă a publicat o serie de minciuni despre noi, ne-a defăimat și ne-a caricaturizat. Nu am vorbit despre asta înainte pentru că ne-am trezit acționând legal, dar astăzi, avocații noștri ne-au permis să facem acest lucru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Dulce Maria, adevărul despre relația pe care o are cu foștii colegi din Rebelde: ”Așteptam mai multă empatie din partea lor!”

Am experimentat hărțuirea, șantajul, manipularea și chiar siguranța noastră și a familiilor noastre au fost puse în pericol.

Lucrurile nu au fost așa cum au fost prezentate în presă și nu vrem să facem parte din acest circ. Prin urmare, ne dorim să clarificăm această situație.”, și-a început postarea făcută pe Instagram. 

Totodată, ea a recunoscut relația cu Andres și a mărturisit că sunt foarte fericiți împreună. 

”Suntem prieteni de 20 de ani și anul acesta am constatat că trăim același proces: fiecare era în doliu pentru că a încheiat o relație. Din acest motiv, pentru prima dată de când ne-am întâlnit, ne-am dat ocazia să ne descoperim din alt loc, să ne vedem cu ochi diferiți și astăzi suntem foarte fericiți împreună.”, a scris actrița pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care apare alături de noul iubit.

Citește și: O mai ții minte pe Estefania Villarreal din ”Rebelde”? Actrița care i-a dat viață Celinei s-a logodit: ”DA. Am spus DA!”

Maite Perroni și Koko Stambuk s-au despărțit la începutul lunii octombrie

În urmă cu trei săptămâni, Maite Perroni anunța despărțirea de Koko Stambuk, bărbatul alături de care a trăit șapte ani.

“Și atunci ne-am decis că trebuie să discutăm ca adulții, așa că ne-am așezat și am vorbit și ne-am dat seama că această perioadă trebuie să se termine, și chiar dacă doare trebuie să vedem că ne-am schimbat, altfel totul s-ar transforma în altceva. Acum trecem într-o altă etapă.”, a spus Maite, conform depor.com.

Citește și: A trăit ani de zile în umbra Angelinei Jolie, însă acum strălucește: Jennifer Aniston, apariție spectaculoasă la 51 de ani

De asemenea, Tovar a anunțat la începutul lunii iunie despărțirea de Claudia Martin, cu care se căsătorise în 2019.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri