Margot Robbie
Divertisment

Margot Robbie a dezvăluit ce-i lipsește cel mai mult de când a devenit celebră/ Getty Images

Margot Robbie, cel mai sincer interviu. Actrița a dezvăluit ce-i lipsește cel mai mult de când a devenit celebră: ”Mi-e foarte dor!”

Margot Robbie, actrița nominalizată de două ori la premiile Oscar, a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de când se bucură de succes și a mărturisit ce-i lipsește cel mai mult.

Margot Robbie, în vârstă de 31 de ani, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru revista ”The New York Times Style Australia”, despre cariera ei în cinematografie și a dezvăluit că îi este foarte dor de țara ei natală.

Citește și: A atras toate privirile. Cum a aparut îmbrăcată Margot Robbie la premiera noului sau film

Actrița, care este originară din Dalby, Queensland, Australia, își împarte timpul între Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, iar de doi ani n-a mai ajuns acasă, ceea ce este foarte dureros pentru ea.

”A venit pandemia, iar înainte am filmat un film sau două. Mi-e dor de casă foarte mult.”, a mărturisit ea.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că nu-și amintește de unde vine pasiunea ei pentru cinematografie, însă a mărturisit că a considerat întotdeauna ”provocatoare” această lume.

Margot Robbie joacă în Suicide Squad 2

Margot poate fi văzută în Suicide Squad 2, unde o joacă din nou pe Harley Quinn.

Citește și: Cele mai dramatice schimbări de look ale vedetelor în 2021. Ce tunsori și culori se poartă anul acesta la Hollywood

De asemenea, va apărea în Babylon, un film în regia lui Damien Chazelle, care va avea premiera în 2022.

Actrița a jucat în blockbustere precum Birds of Prey, Once Upon a Time in Hollywood, I,Tonya, Legend of Tarzan și Focus.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?