Margot Robbie/ Profimedia
Divertisment

Margot Robbie/ Profimedia

Margot Robbie, de nerecunoscut în adolescență. Actrița avea un stil foarte diferit: „Îmi vopseam părul și îl tundeam cu lama de ras”

Margot Robbie a fost încă din adolescență o fire rebelă, iar stilul său nu era foarte diferit de personalitatea sa zbuciumată. Actrița a povestit în cadrul unui interviu că obișnuia să aibă un stil „gotic” și să asculte foarte mult muzică heavy metal. 

În cadrul emisiunii lui Graham Norton, de la BBC, actrița în vârstă de 32 de ani a mărturisit, că a mers foarte departe în ceea privește look-urile sale din adolescență. Vedeta nominalizată la Oscar spune că și-a vopsit singură părul negru și s-a tuns cu lama de ras. 

Margot Robbie/ Profimedia
Margot Robbie/ Profimedia

Citește și: Momente delicioase oferite de Margot Robbie și Brad Pitt, la premiera „Babylon”. Actrița australiană, răvășitoare într-o rochie roșie cu spatele gol

„Obișnuiam să-mi vopsesc părul în negru și să-l tund cu lama de ras. Nu aș spune că a fost chiar gotică, dar cred că am fost puțin emo”, a povestit Margot Robbie, care acum este cunoscută pentru părul său blond. 

Margot Robbie/ Profimedia
Margot Robbie/ Profimedia

Starul din „Barbie” a vorbit și despre gusturile sale în materie de muzică, aceasta declarând că a ascultat foarte mult timp heavy metalul: „Mi-a plăcut cu adevărat”. 

Margot Robbie a dezvăluit ce-i lipsește cel mai mult de când a devenit celebră

Margot Robbie, actrița nominalizată de două ori la premiile Oscar, a discutat despre sacrificiile pe care le-a făcut de când se bucură de succes și a mărturisit ce-i lipsește cel mai mult. Actrița a vorbit în cadrul unui interviu pentru revista ”The New York Times Style Australia”, despre cariera ei în cinematografie și a dezvăluit că îi este foarte dor de țara ei natală.

Actrița, care este originară din Dalby, Queensland, Canada, își împarte timpul între Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, iar de doi ani n-a mai ajuns acasă, ceea ce este foarte dureros pentru ea.

Citește și: Margot Robbie, o Barbie autentică, în costum de baie în dungi. Blonda cu picioare perfecte și siluetă ca trasă prin inel, cuceritoare de la prima vedere

”A venit pandemia, iar înainte am filmat un film sau două. Mi-e dor de casă foarte mult.”, a mărturisit ea.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că nu-și amintește de unde vine pasiunea ei pentru cinematografie, însă a mărturisit că a considerat întotdeauna ”provocatoare” această lume.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri