mariah carey
Divertisment

Mariah Carey / Getty Images

Mariah Carey, spectaculoasă într-o rochie care cântărește 20 de kilograme: ”A fost nevoie de șase bărbați ca să mă coboare de pe scări!

”All I Want for Christmas Is You” este piesa pe care o fredonează oameni din toate colțurile lumii în preajma Crăciunului, iar Mariah Carey, renumita cântăreață, este în centrul atenției în această perioadă, întrucât susține numeroase concerte.

În vârstă de 52 de ani, Mariah Carey a făcut furori de curând, când a fost difuzată emisiunea specială ”Mariah’s Christmas: The Magic Continues”, în cadrul căreia artista a ales să poarte o rochie superbă, cu un decolteu adânc și cu un șliț pe măsură, ce i-a lăsat la vedere picioarele. Ce n-au știut până acum fanii ei a fost faptul că rochia a cântărit nu mai puțin de 20 de kilograme.

Mariah Carey, spectaculoasă într-o rochie care cântărește 20 de kilograme

Citește și: Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, trece prin clipe grele. Fiul lui de cinci luni a murit din cauza unei tumori la creier

Semnată de casa de modă Dolce&Gabanna, creația spectaculoasă a fost decorată cu aur.

”Vrei să știi ceva? A fost nevoie de șase bărbați pentru a căra trena acestei rochii și pentru a mă da jos de pe scări.”, i-a mărturisit artista în cadrul emisiunii moderată de Lorraine.

Mariah Carey, spectaculoasă într-o rochie care cântărește 20 de kilograme

De asemenea, aceasta a continuat șirul mărturisirilor: ”Acesta nu sunt mărgele obișnuite. Pietrele în sine erau gigantice, pe cât de frumoase, pe atât de strălucitoare. Era frumoasă, dar mi-a fost greu s-o port. A fost nevoie de 250 de ore de muncă pentru realizarea ei.”

Mariah Carey a avut probleme cu greutatea

Mariah Carey a trecut de-a lungul timpului prin schimbări incredibile de greutate. În urmă cu opt ani, în perioada sarcinii, artista a luat în greutate nu mai bine de 30 de kilograme, după cum a declarat ea.

Artista a întâmpinat o mulțime de dificultăți, fiind nevoită și să stea la pat o bună perioadă. Repausul a lăsat semne vizibile pe corpul ei, care a luat mult în greutate.
”După ce am început dietă, am pierdut peste 15 kilograme. Am avut o sarcină foarte grea. Am fost nevoită să stau în pat, dar până şi odihnă era dureroasă. Am învăţat foarte multe în perioada de sarcina, urmărind schimbările care se petrec în corpul meu”, spunea artista la un moment dat.

Citește și:Fiica lui Mariah Carey, prima campanie de modă la doar zece ani. Monroe este versiunea mai tânără a mamei sale

Ulterior, însă, ea a urmat o dietă strictă, Jenny Craig, ce implică consumarea unor tipuri de alimente, precum fasole neagră, linte, varză roşie, conopidă violet, vinete, corcoduşe negre, cartofi şi morcovii mov, struguri roşii şi negri, prune închise la culoare, dude negre, mure şi fragi, mere, smochine, ceapă roşie, afine, busuioc şi ceai de levănţică.

Vedeta a spus că secretul pentru pierderea în greutate este să mănânce puțin și des. Însă,cu toate acestea, cântăreața nu și-a menținut silueta de-a lungul timpului, ci a trecut prin mai multe transformări.

Etichete: mariah carey , rochie , concert

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri