martha stewart (2)
Divertisment

Martha Stewart. Profimedia

Martha Stewart, reacție după ce a fost criticată pentru apariția pe Sports Illustrated: „Nu mi-am făcut nicio intervenție!”

Martha Stewart, în vârstă de 81 de ani, este cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta Sports Illustrated, ediția costumelor de baie, iar imaginile au stârnit numeroase comentarii printre oameni din toate colțurile lumii.

Martha a avut doar luni pentru a se pregăti pentru ședința foto. Astfel, a făcut trei ședințe de Pilates pe săptămână, a fost atentă la alimentație, a renunțat la alcool, însă sub nicio formă nu a apelat la intervenții estetice, după cum a mărturisit ea, la scurt timp după ce a fost criticată.

Citește și: Pozele care i-au împărțit fanii în două tabere. Martha Stewart, cea mai în vârstă femeie de pe coperta Sports Illustrated Swimsuit

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Mi-am făcut tratamente faciale, poate mai des decât de obicei, am folosit și spray de bronzat, dar nu am nicio intervenție estetică sau ceva de genul”, a spus ea, într-un interviu pentru Variety.

Întrebată cum le răspunde celor care o acuză că a apelat la ajutorul esteticienilor, ea a mărturisit ce face pentru a se menține în formă: „Nu este adevărat. Nu am nicio operație estetică. Am, în schimb, un stil de viață sănătos. Beau smoothie-uri verzi în fiecare zi. Îmi iau vitaminele. Mănânc sănătos. Merg la dermatologi buni. Sunt foarte atentă în ceea ce privește expunerea la soare. Folosesc pălării și creme cu SPF în fiecare zi”, a mai spus ea.

Întrebată dacă a fost tentată să apeleze la intervenții estetice ori fillere, aceasta a mărturisit: „E adevărat că anumite fillere pot face să dispară anumite riduri, însă eu detest injecțiile cu Botox. Mi se par dubioase”, a mai spus ea.

Martha Stewart, crtiicată după ce a pozat pe coperta Sports Illustrated

Martha și-a etalat silueta pe coperta ediției din 2023 a Sports Illustrated Swimsuit, alături de Megan Fox, Kim Petras și Brooks Nader.

Cunoscuta antreprenoare a postat câteva imagini pe rețelele sociale, de ajuns cât să stârnească numeroase controverse. Pe pagina ei de Instagram, fanii au lăudat-o pentru cum arată, în timp ce alții au criticat-o pentru că a apelat la Photoshop și la intervențiile estetice, dar și pentru că promovează imagini care nu au legătură cu realitatea, provocând-o să publice și fotografii cu adevărata ei față. „Am contat pe  Martha reală în ultimii 30 de ani. Azi am văzut cum a dispărut o femeie care m-a inspirat”, „Știu că ar trebui să fim cu toții uimiți, dar, de fapt, este insultător”, „Unde sunt pozele needitate?”, „Frumoase poze, dar nu cred așa ceva”, au scris urmăritorii ei, în timp ce alții i-au transmis că arată grozav la 81 de ani: „Perfectă!”, „Look inspirațional pentru vârsta de 80 de ani”.

Martha a îmbrăcat 10 costume de baie diferite pentru inedita ședință foto. Ea a fost fotografiată de Ruven Afanador, în Punta Cana, Republica Dominicană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timp ce a reflectat asupra acestei experiențe, Stewart a explicat că nu se gândește prea mult la vârstă, dar a recunoscut că să apară în această revistă la 81 de ani a însemnat foarte mult pentru ea:

Citește și: O bunică de 53 de ani, care se mândrește cu o siluetă de invidiat, e criticată dur: „Îmi spun să pun haine pe mine!”

„Când am auzit că voi fi în Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: 'Oh, e destul de bine, voi fi cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată pe această copertă'. Și nu mă gândesc foarte mult la vârstă, dar mi se pare un moment istoric cumva”.

„Vârsta nu este factorul determinant în ceea ce privește prietenia sau succesul, ci felul cum gândesc și cum acționează oamenii, asta este important”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?