New York, United Stated. 13th Oct, 2022. Martha Stewart arrives at the Hudson River Park Friends 2022 Gala at Pier 60 in New York, NY, on Thursday, October 13th, 2022. Photo by Gabriele Holtermann/UPI Credit: UPI/Alamy Live News
Divertisment

Martha Stewart. Profimedia

Pozele care i-au împărțit fanii în două tabere. Martha Stewart, cea mai în vârstă femeie de pe coperta Sports Illustrated Swimsuit

La 81 de ani, Martha Stewart a devenit cea mai în vârstă femeie care apare pe coperta Sports Illustrated, ediția costumelor de baie, iar pozele ei au împărțit internetul în două tabere.

Martha și-a etalat silueta pe coperta ediției din 2023 a Sports Illustrated Swimsuit, alături de Megan Fox, Kim Petras și Brooks Nader.

Cunoscuta antreprenoare a postat câteva imagini pe rețelele sociale, de ajuns cât să stârnească numeroase controverse. Pe pagina ei de Instagram, fanii au lăudat-o pentru cum arată, în timp ce alții au criticat-o pentru că a apelat la Photoshop și la intervențiile estetice, dar și pentru că promovează imagini care nu au legătură cu realitatea, provocând-o să publice și fotografii cu adevărata ei față. „Am contat pe  Martha reală în ultimii 30 de ani. Azi am văzut cum a dispărut o femeie care m-a inspirat”, „Știu că ar trebui să fim cu toții uimiți, dar, de fapt, este insultător”, „Unde sunt pozele needitate?”, „Frumoase poze, dar nu cred așa ceva”, au scris urmăritorii ei, în timp ce alții i-au transmis că arată grozav la 81 de ani: „Perfectă!”, „Look inspirațional pentru vârsta de 80 de ani”.

Martha a îmbrăcat 10 costume de baie diferite pentru inedita ședință foto. Ea a fost fotografiată de Ruven Afanador, în Punta Cana, Republica Dominicană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timp ce a reflectat asupra acestei experiențe, Stewart a explicat că nu se gândește prea mult la vârstă, dar a recunoscut că să apară în această revistă la 81 de ani a însemnat foarte mult pentru ea:

„Când am auzit că voi fi în Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: 'Oh, e destul de bine, voi fi cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată pe această copertă'. Și nu mă gândesc foarte mult la vârstă, dar mi se pare un moment istoric cumva”.

„Vârsta nu este factorul determinant în ceea ce privește prietenia sau succesul, ci felul cum gândesc și cum acționează oamenii, asta este important”.

EXCLUSIVE: Martha Stewart Heads Out to a Home and Garden Shop in New York.
Martha Stewart, ianuarie 2023. Profimedia

Cât despre experiența în sine, Martha a explicat că, deși a fost o „provocare” pentru ea, a simțit că „a îndeplinit-o”.

„Pentru mine, este o dovadă a unui trai bun”. „Cred că noi toți ar trebui să ne gândim la o viață frumoasă, de succes și nu la îmbătrânire. Acest subiect al îmbătrânirii este atât de plictisitor.”

Întrebată dacă s-a pregătit în vreun fel pentru acest moment, Martha a spus: „Nu am murit de foame, dar nu am mâncat pâine și paste timp de câteva luni. Mergeam la Pilates o dată la două zile. Oricum, duc o viață curată. Dietă bună, sport și îngrijire sănătoasă a pielii, toate chestiile astea, a fost distractiv”.

Ea a încheiat spunând că speră că oamenii se vor simți „inspirați” de apariția ei pe coperta acestei publicații celebre.

Etichete: martha stewart

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri