jennifer lopez, ben affleck, matt damon, luciana barroso
Divertisment

Matt Damon și soția lui, Luciana Barroso, au stat alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Matt Damon, eclipsat de frumoasa lui soție. Luciana Barroso, mama a patru copii, impecabilă într-o rochie cu crăpătură până la coapsă

Matt Damon a fost pus în umbră de soția lui, Luciana Barroso, la Globurile de Aur 2024. Fosta barmaniță și-a arătat senzualitatea și și-a pus în prim-plan silueta frumoasă.

Matt Damon și Luciana Barroso nu au ratat una dintre petrecerile date după gala Globurile de Aur de anul acesta. Cei doi au apărut de mână, iar soția actorului a furat toate privirile. În vârstă de 47 de ani, mama a patru copii, Luciana a ales o ținută care i-a venit perfect și care i-a complimentat silueta.

Matt Damon și soția lui, Luciana Barroso, la Globurile de Aur 2024
Matt Damon și soția lui, Luciana Barroso, la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Citește și: Matt Damon, topit și astăzi după soția lui, la 20 de ani de când s-au îndrăgostit la prima vedere. Sunt cu adevărat suflete pereche

Rochia lungă și neagră, simplă la prima vedere, avea o despicătură generoasă pe picior, până la coapsă. În plus, și decolteul era pus în evidență de tăietura ținutei. 

81st Golden Globe Awards, Ballroom Entry, Los Angeles, California, USA - 07 Jan 2024
Matt Damon și soția lui, Luciana Barroso, la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

La intrare, Luciana a apărut cu un sacou supradimensionat pe ea, în timp ce Matt zâmbea la câțiva pași distanță. Și el elegant, într-un costum clasic și elegant, la care a pus papion și o cămașă albă, actorul s-a arătat mândru că partenera lui de viață a strălucit. În timpul Globurilor de Aur, cei doi soți au stat la aceeași masă cu prietenii lor, Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Matt Damon și Luciana Barroso s-au îndrăgosti la prima vedere

În 5 aprilie 2003, Matt Damon și-a cunoscut marea dragoste. Total întâmplător, într-un bar în care frumoasa Luciana lucra, cei doi s-au întâlnit și de atunci au devenit inseparabili. Actorul lucra la acea vreme la comedia "Stuck on You" și, într-o pauză de filmare, alături de toți membrii echipei, a mers la un bar din Miami. Luciana Barroso, care s-a născut în Argentina, era barmaniță în respectivul local. La acel moment, era deja mama unei fete, dintr-o căsnicie anterioară. Matt și Lucy s-au căsătorit doi ani mai târziu, într-o ceremonie privată, în New York. Tot în New York s-au mutat recent alături de toată familia, după ce mulți ani au trăit în Los Angeles.

Citește și: „Flirtul fals”. Ce ascund actorii care formează un cuplu în filme și se poartă ca îndrăgostiții și pe covorul roșu

Matt Damon și Luciana Barroso
Matt Damon și Luciana Barroso, 2005 / Foto: Profimedia

"Am avut o conexiune imediat. Era foarte ușor să vorbim unul cu altul, ne simțeam confortabil unul în prezența celuilalt, iar la sfârșitul serii m-a invitat să ies cu el și prietenii lui. Dar eu i-am spus că nu pot pentru că am o fiică de patru ani, iar acesta a fost unul dintre lucrurile care i-au plăcut, faptul că aveam o fată. Mi-a spus: 'Iubesc faptul că ești mamă și că asta este prioritatea ta'. Unii bărbați ar fi putut să reacționeze diferit, să creadă că este prea complicat, dar pentru el nu a fost. Când întâlnești pe cineva cu care ai o conexiune, asta contează. Toate celelalte lucruri, faptul că e un star de cinema, nu au fost un factor. Pentru mine, el este doar Matt", povestea Luciana, în 2018, într-unul dintre rarele momente când a acceptat să vorbească în presă despre relația cu celebrul actor.

Cei doi au trei fete împreună. Pe lângă Isabella (17 ani), Gia (15 ani) și Stella (13 ani), Matt a adoptat-o și pe Alexia, fiica de 25 de ani a soției sale, pe care aceasta o are din prima căsnicie.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri