20th Annual Hollywood Film Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 06 Nov 2016
Divertisment

Matthew McConaughey. Profimedia

Matthew McConaughey spune că s-a simțit „nemuritor” când a devenit tată: Un bărbat nu este niciodată mai masculin

Matthew McConaughey a dezvăluit că s-a simțit „nemuritor” când a devenit tată: „Un bărbat nu este niciodată mai masculin decât atunci când i se naște primul copil”, a explicat actorul în vârstă de 51 de ani. Starul texan i s-a alăturat actriței Mayim Bialik pentru cel mai recent episod al podcastului ei despre sănătatea mintală, „Breakdown”, pe care îl găzduiește împreună cu iubitul său, Jonathan Cohen. Printre subiectele discutate de cei trei a fost și rolul de părinte, iar McConaughey a făcut câteva mărturisiri interesante cu această ocazie.

„Primul copil născut - a fost un pas uriaș pentru mine”, le-a el spus lui Bialik și Cohen. „Îmi amintesc că mă gândeam: tocmai am devenit nemuritor. Din punct de vedere biologic, dar chiar mai mult decât atât, asta este. Asta am visat să fiu toată viața mea - nu nemuritor, ci tată” .

Matthew McConaughey are trei copii cu frumoasa sa soție, Camila Alves McConaughey.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Matthew McConaughey: Am încercat să evoluez și ca părinte, ai mei au avut o relație tumultoasă, ocazional violentă

Autorul memoriilor „Greenlights” a reflectat și la felul în care l-au crescut părinții săi și cum el și Camila vor să facă totul diferit.

Despre relația tumultoasă și ocazional violentă a părinților săi, Matt a scris în autobiografia sa. Mai mult, acesta a notat că abordarea părinților lui s-a bazat pe frică, dar în anumite privințe consideră că l-a ajutat „să se mențină pe linia de plutire”, pentru că a înțeles că altfel vor fi consecințe.

„Am încercat să evoluez și ca părinte”, a spus el. „Nu-mi judec mama și tatăl pentru felul cum m-au crescut, dacă a fost bine sau rău, nu mai poți să faci asta”. „Încerc să insuflu aceleași valori pe care părinții mei au încercat să ni le insufle. Dar într-o modalitate diferită. Avem discuții mult mai lungi cu copiii noștri? Categoric, da!”, a explicat el.

De asemenea, în contrast cu tacticile a lor săi, Matt și Alves nu aplică sub nicio formă o pedeapsă fizică, dar recunoaste că este greu să găsești modalitatea potrivită prin care să-i transmiți copilului că pot fi consecinte dacă nu face lucrurile corect.

Matthew McConaughey: Un sistem de reguli unice nu mai funcționează de la o vârstă

„Eu și Camila încercăm să facem lucrurile altfel față de cum le-au făcut părinții mei sau chiar ai ei. Au făcut-o mai bine? Nu știu”, a recunoscut el. „Vom vedea cum se vor purta copiii, cum vom negocia toți la masă. Eu și doi frați ai mei am reușit, dar fraților noștri mai mari le-a fost mai greu decât mi-a fost mie ...”.

McConaughey a mai povestit că fiii și fiica sa, acum la vârstele de 8, 11 și 13 ani, încep „să devină mici oameni”, aducând noi provocări parentale, deoarece un sistem de reguli unice nu mai funcționează.

Pe lângă discuțiile lungi, Matt a mai vorbit despre o altă abordare: tăcerea.

„Unul dintre copii nu ține cont de reguli. OK. Te voi ignora azi. De ce? Pentru că și tu m-ai ignorat. Este o tactică bună”.

Starul din „Dazed and Confused” a mai povestit că momentul când a devenit tată i-a zdruncinat lumea:

„Nu știu cum este exact pentru mamă, dar pentru tată... un bărbat nu este niciodată mai masculin decât atunci când i se naște primul copil”. „Din nou, eu m-am simțit nemuritor. Literal, biologic. Din acest moment trăiesc  în mod inerent, instinctiv, pentru viitor. Deciziile mele se bazează și pe considerația pentru ei, pe viitorul lor.”

Pe www.peroz.ro:

Robin Wright, siluetă perfectă, în costum de baie, la 55 de ani. Starul din „House Of Cards”, pe plajă alături de frumoasa ei fiică

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?