Katie Piper This Morning
Divertisment

Medicii i-au reconstruit complet chipul dupa ce fostul iubit a desfigurat-o cu acid. Cum arata Katie Piper acum

Katie Piper, originara din Marea Britanie, lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost destramate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac cu acid asupra ei.

In urma atacului, fata britanicei a fost arsa si distrusa aproape in totalitate. Hotarata sa-si sfideze insa soarta, Katie a urcat pe masa de operatie si s-a supus unei interventii istorice, in care medicii i-au inlaturat toata pielea de pe fata si au reconstruit-o.

Supravietuitoare a primei operatii de acest tip, Piper si-a deschis ulterior o fundatie si s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeasi situatie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din pacate, atacurile cu acid au fost foarte populare in Marea Britanie si raman inca o forma de violenta impotriva femeilor raspandita in tarile islamice.

Datorita curajului ei si a deschiderii de care a dat dovada cand si-a spus povestea, Katie Piper devenit o personalitate mediatica si s-a folosit de notorietatea sa pentru a ajuta numeroase cauze umanitare, castigandu-si astfel respectul lumii intregi.

"Credeam ca nimeni nu o sa ma mai iubeasca. Barbatii ma umileau", spunea Katie despre perioada in care chipul ei era distrus de substanta chimica.

Dupa mai multe interventii, Piper si-a recapatat frumusetea, si-a gasit sufletul pereche si a adus pe lume doua fetite: "Sa devin mama a fost o experienta care m-a schimbat ca om", a povestit Katie.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri