John Mellencamp
Divertisment

John Mellencamp, fostul logodnic al lui Meg Ryan/ Profimedia Images

Meg Ryan este „istorie”. Fostul ei logodnic, dezvăluiri neașteptate: „De șapte luni există cineva în viața mea! E o femeie frumoasă!”

Meg Ryan, actrița alături de care a trăit o poveste de iubire timp de opt ani, este istorie pentru John Mellencamp. Muzicianul a dezvăluit de curând că există altcineva în viața lui.

Meg Ryan, în vârstă de 61 de ani și John Mellencamp, muzicianul de 71 de ani, au avut o relație în perioada 2011-2019. Deși s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, ei au fost și logodiți. La patru ani de la separare, însă, cântărețul a dezvăluit că are o relație de șapte luni.

John Mellencamp și fosta lui parteneră, Meg Ryan

În cadrul unui interviu, acesta a mărturisit că a cunoscut-o întâmplător pe femeia de care s-a îndrăgostit, iar aceasta nu l-a mai părăsit de când s-au întâlnit. El a refuzat, însă, să-i dezvăluie identitatea.

Citește și: Meg Ryan, imaginea care a stârnit controverse printre fani: ”Și-a pierdut strălucirea din privire!” Cum arată ”răsfățata Americii” la 60 de ani

Există cineva în viața mea de șapte luni. E o femeie frumoasă de 57 de ani, care pur și simplu a intrat în apartamentul meu din Ney York în mod neașteptat”, a spus el, potrivit Page Six

 

„Era cu niște prieteni, a intrat. Nu știa că voi fi acolo. Eu nu știam că va fi. Ne-am cunoscut și nu ne-am mai despărțit”, a mai spus el, precizând că au o relație extraordinară, iar ea nu a fost furioasă pe el niciodată.

„E greu de crezut, știu. Este un munte de toleranță”, a mai spus el.

Citește și: Meg Ryan, apariție rară pe covorul roșu. Cum arată actrița la șapte ani de când a fost acuzată că și-a “înghețat” fața cu botox

Fostul logodnic al lui Meg Ryan a recunoscut că nu a fost un partener grozav pentru actriță

În vârstă de 71 de ani, muzicianul și-a asumat responsabilitatea pentru separarea de actriță în vârstă de 61 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2019, după opt ani de relație care a fost presărată de numeroase despărțiri și împăcări.

Citește și: Două staruri din filmul original nu vor apărea în „Top Gun: Maverick”. De ce Meg Ryan nu face parte din distribuție

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Esquire, acesta a vorbit despre relația tumultuoasă pe care a avut-o cu Meg Ryan: „O iubesc pe Meg Ryan. Am fost cu ea aproape zece ani. Ea nu mă iubește prea mult. E o femeie grozavă. Eu sunt acel prieten groaznic”, a spus el, potrivit Daily Mail.

Cei doi au început să iasă împreună în 2010, iar în primii doi ani, potrivit mărturisirilor făcute de Mellencamp, aceștia au făcut eforturi pentru a face relația să funcționeze.

Citește și: Meg Ryan, imaginea care a stârnit controverse printre fani: ”Și-a pierdut strălucirea din privire!” Cum arată ”răsfățata Americii” la 60 de ani

„Meg Ryan tocmai depășise o perioadă grea. Eu la fel. Am început să ieșim împreună. Am decis să ne ocupăm pe cont propriu de tot, în loc să avem oameni care să le facă pentru noi. Eram pierduți. Nu știam să facem nimic. Până atunci, niciodată nu făcusem un check-out la hotel.”, povestea acesta, adăugând: „Ne-am dus la cumpărături, ne-au cerut cardul, ne-am uitat unul la celălalt și i-am spus „Aici e”, iar el ne-a spus: „Nu, trebuie să-l pui în aparatul ăsta”. Eram șocați. Am râs de cât de tăntălăi eram. Cred că ea a învățat să facă totul, în timp ce eu n-am învățat nimic”.

Meg Ryan și John Mellencamp, care a fost fotografiați împreună anul trecut, în mai, au început să iasă împreună spre sfârșitul anilor 2010, după ce au participat la o petrecere organizată de fosta lui soție, Elaine Irwin.

Aceștia s-au despărțit, însă, în august 2014, iar John a început o relație cu Christie Brinkley, care a durat până în 2016.

În 2017, însă, muzicianul și Meg Ryan s-au împăcat, iar pe 8 noiembrie 2018, aceștia au anunțat că s-au logodit. Un an mai târziu, ei anunțau că s-au despărțit.

Citește și: Abia acum s-a aflat. Scrisoarea pe care Meghan Markle i-ar fi trimis-o regelui Charles după interviul acordat celebrei Oprah Winfrey

Actrița a fost căsătorită cu Dennis Quaid din 1991 până în 2001, iar el a fost căsătorit cu Priscilla Esterline din 1970 până în 1981, cu Victoria Granucci, în perioada 1981-1989 și cu Elaine Irwin din 1992 până în 2011.

Meg Ryan are doi copii, un fiu, Jack, de 32 de ani, din căsnicia cu Dennis și o fiică, Daisy, de 19 ani, pe care a adoptat-o în 2005.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri