Megan Fox și Machine Gun Kelly
Divertisment

Megan Fox și Machine Gun Kelly / Foto: Profimedia

Megan Fox a mers la întâlnire parcă direct de la sală. A ieșit pe stradă în bustieră și o pereche minusculă de pantaloni mulați

Megan Fox și Machine Gun Kelly au pus capăt zvonurilor din presa din SUA, care îi dădeau despărțiți sau cu probleme mari în relație. Speculațiile au fost rapid stinse în urma celei mai recente ieșiri în public a celebrului cuplu. Cântărețul de 32 de ani și logodnica lui au mers la o întâlnire în Brentwood, California, și, nonconformiști cum sunt, au furat toate privirile cu vestimentația lor.

Dacă MGK a ales o pereche de pantaloni bleu și o bluză mulată, viu colorată și imprimată, actrița de 36 de ani s-a îmbrăcat în albastru și părea că vine direct de la sală.

Citește și: Megan Fox, răvășitoare într-o rochie din latex, ultra mulată, la brațul logodnicului ei. Actrița e într-o formă de invidiat

Megan Fox și Machine Gun Kelly
Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers îmbrățișați pe stradă. / Foto: Profimedia
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Megan a purtat o pereche minusculă de pantaloni scurți cu talie înaltă și foarte mulați, pe care i-a asortat cu o bustieră colorată și decoltată. Deasupra a pus o cămașă lejeră, în aceeași nuanță de albastru viu, pe care a purtat-o descheiată. A completat look-ul cu multe lanțuri la gât, geantă și pălărie pufoase și pantofi sport. Mamă a trei copii, actrița din "Transformers" a părut mai degrabă o tânără de 20 de ani.

Cei doi îndrăgostiți au mers pe stradă cu brațele încolăcite unul în spatele celuilalt, nederanjați de paparazzi.

Megan Fox, garderobă mai curajoasă de când se iubește cu Machine Gun Kelly

După cum ea însăși a recunoscut, de când se iubește cu Machine Gun Kelly, stilul vestimentar al lui Megan s-a schimbat radical. A devenit mai îndrăzneață și se joacă mai mult cu moda.

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

Megan Fox și Machine Gun Kelly/ Profimedia
Megan Fox și Machine Gun Kelly/ Profimedia

"Înainte (de relația cu MGK-n.r.), moda nu era ceva pe care să mă concentrez sau la care să mă gândesc. Ca actriță, am fost pusă în categoria sex-simbol, iar stiliștii încercau să mă îmbrace mai conservator, pentru ca lumea să mă ia în serios în meseria mea, dar nu mă îmbrăcau așa cum îmi doream să mă exprim, așa că renunțasem la modă. Eram ceva de genul: 'Nu-mi pasă în ce mă îmbrăcați, oricum nu o să-mi placă'. Asta până să-l întâlnesc pe el (pe iubitul ei- n.r.). Muzicienii au mai multă libertatea în a se exprima și îmbrăca. Pot fi mai excentrici decât actorii. Înainte de a deveni faimoasă, toți cei care mă cunosc știu că mereu purtam o piesă de-a dreptul nebunească și toată lumea îmi zicea că mă îmbrac ciudat. Să fiu cu el m-a ajutat să mă simt mai liberă și să mă exprim mai mult", a povestit Megan, care este mama a trei copii cu fostul ei soț, Brian Austin Green, pentru revista Vogue.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri