megan si kourtney main
Divertisment

Kourtney Kardashian și Megan Fox, Foto: Instagram

Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

 Megan Fox și Kourtney Kardashian au legat o prietenie strânsă după ce și-au început relațiile cu "băieții răi" ai Hollywood-ului, Machine Gun Kelly și Travis Barker. Iar zilele trecute, cele două vedete au trimis internetul într-o frenezie totală după ce au participat împreună la o ședință foto pentru linia de lenjerie intimă deținută de Kim Kardashian.

Cele două brunete, în vârstă de 35, respectiv 42 de ani, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite, în care senzualitatea și încrederea de sine au fost elementele principale. Îmbrăcate în piesele de lenjerie intimă marca SKIMS, Meghan Fox și Kourtney Kardashian au renunțat la inhibiții și au pozat în ipostaze provocatoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Nepoata lui Elvis Presely a făcut furori pe Instagram, într-o rochie originală, cu bretele susținute de cercei

Într-una dintre imagini, cele două vedete muscă în același timp dintr-un măr, după care, o altă fotografie le înfățișează mâncând cireșe dintr-o farfurie. Pe măsură ce ședința foto avansează, Kourtney și Megan devin și mai îndrăznețe, renunțând la sutien.

kourtney si megan fox (1)

Fotografiile, care promovează imaginea unei femeie sexy, încrezătoare și puternice, au creat un val de reacții din partea internetului, strângând peste 2 milioane de aprecieri pe Instagram, în mai puțin de 15 ore.

Campaniile SKIMS, realizate de marca de lenjerie intimă a lui Kim Kardashian, se bazează pe o promovare deschisă a sexualității și a diversității corpurilor femeilor, fiind cunoscute pentru fotografiile îndrăznețe.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri